Categories

Newsletter

Afind - Centre de Suport Familiar

Adreçat a nens entre 1 i 5 anys.- Programa lúdic - educatiu basat en l'educació en valors a través del joc.

Horari flexible de 8:00 a 17:00 h. con servicio de comida.

Més informació i inscripcions a:

Afind 

Direcció: C/ Barcelona,  27. Sant Cugat del Vallès

Telèfons: 93 675 19 09 - 619 13 42 21 

Correu electrònic: info@afind.es

Web: http://afind.es/

Facebook

Instagram

Más detalles

Añadir al carritoAFIND - Centre de Suport Familiar

El nostre Kinder es focalitza en l'aprenentatge de l'idioma alemany amb una immersió en la llengua i en la cultura dels països de parla alemanya; utilitzant el joc, la música i les activitats dirigides com a vehicle per a aquesta introducció.


Centrem el nostre ensenyament en les bases d'un desenvolupament emocional saludable. Els vincles saludables durant la primera infància estan relacionats amb el desenvolupament de l'autoestima, la confiança i l'autonomia. Una comunicació que enforteix les relacions i permet la col·laboració.

Una comunicació no violenta, que ajuda a gestionar conflictes en què tots guanyin. Una disciplina sense càstigs ni recompenses, en què la resolució dels conflictes se centra en la recerca dels sentiments i necessitats subjacents; la convivència i el respecte són els eixos des dels quals s'estableixen les normes i els límits; i el lideratge i l'autoritat es basen en l'experiència i la participació.


 

 

 

Aprofitarem aquests primers anys per educar els nostres alumnes dins dels valors essencials de la vida, per fer-los créixer integralment i dotar-los de les eines, actituds i habilitats necessàries que els permetran en el futur dominar el seu entorn amb èxit i veure la vida com un lloc ple d'oportunitats estimulants.

 

 

  

 

Sí, hi ha una forma d'educar sense recórrer a càstigs ni recompenses. Una disciplina sense càstigs ni recompenses, en què la resolució dels conflictes se centra en la recerca dels sentiments i necessitats subjacents; la convivència i el respecte són els eixos des dels quals s'estableixen les normes i els límits; i el lideratge i l'autoritat es basen en l'experiència i la participació.

És el nostre objectiu proporcionar als nostres alumnes tota la informació i activitats necessàries que ens permetin incidir amb rigor durant aquests anys d'extremada plasticitat neurològica.


 


Projecte Educatiu
 

Basat en els ensenyaments de L'Educació Conscient (Aware Parenting), creada per Aletha Jauch Solter (1945-) Doctora en Psicologia, suïssa americana que va estudiar amb Jean Piaget a Suïssa abans d'aconseguir el seu doctorat en psicologia a la Universitat de Califòrnia, a Santa Bàrbara. Les seves àrees d'especialització són la inclinació, els traumes psicològics i la disciplina sense càstig. Més informació i inscripcions a:

Afind 

Direcció: C/ Barcelona,  27. Sant Cugat del Vallès

Telèfons: 93 675 19 09 - 619 13 42 21 

Correu electrònic: info@afind.es

Web: http://afind.es/

Facebook

Instagram