Categories

Newsletter

Kinder Sant Cugat

Kinder és un centre de suport familiar i per aixó l’atenció i protecció de la família.

Més informació a:

Lloc: Kinder Sant Cugat

Adreça: C/ Vallseca 130. 08195 Sant Cugat del Vallès - Passeig Mare de la Font 47 08174 Volpelleres

Telèfons: 626 224 783 

Correu electrònic: kindersantcugat@gmail.com 

Web: http://www.kinder.cat 

Facebook


Más detalles

Añadir al carritoKinder és centre infantil on els protagonistes són els més petits però pensat perquè tota la família comparteixi experiències tan importants com l’educació i l’evolució dels més petits.

Kinder està associat a l’Alpic que té com a objectiu vetllar perquè els centres associats tinguin els més elevats nivells de qualitat garantint així la seguretat i benestar dels nens i nenes.


Per a nens i nenes de 0 a 3 anys: Un espai on creixen, maduren, on se’ls estima i se’ls valora pel que són. Els més petits aprenen a partir del joc, l’experimentació, l’exploració... juntament amb les emocions i sentiments.


 

 

Per a nens i nenes de fins a 14 anys: Activitats, tallers i reforç escolar en horari extraescolar.

Per a pares i mares: Xerrades de la mà de professionals en l’àmbit de la psicologia, pedagogia, pediatria, etc.


Xerrades

Els pares i mares trobareu a Kinder un espai on informar-vos de la mà de professionals en l’àmbit de l’educació, pedagogia, psicologia, pediatria... i on compartir les vostres experiències, dubtes, preguntes... amb altres pares i mares. Us convidem a participar de les xerrades que organitzem on el tema central són els nostres fills i la seva educació. 


 

Relació amb les famílies

Kinder és un centre de suport familiar i per aixó l’atenció i protecció de la família així com la conciliació de la vida laboral i familiar són actualment uns dels nostres objectius prioritaris. El tracte és personalitzat i proper per poder establir un vincle entre casa i escola, indispensable en el creixement global dels nens i nenes.


Considerem que la implicació de les famílies en la tasca educativa és fonamental, ja que junt amb els educadors són l’agent educatiu més important. Per aquesta raó Kinder és un espai pensat per a tota la família.


 

Més informació a: 

Lloc: Kinder Sant Cugat 

Adreça: C/ Vallseca 130. 08195 Sant Cugat del Vallès  - Passeig Mare de la Font 47. 08174 Volpelleres

Telèfons: 626 224 783 

Correu electrònic: kindersantcugat@gmail.com 

Web: http://www.kinder.cat  

Facebook