Categories

Newsletter

Helen Doron Sant Cugat - English Summer fun Weeks

Helen Doron Sant Cugat - English Summer fun Weeks Ampliar

CATEGORIA: ANGLÈS

DatesDel 25 de juny al 28 de juliol, 2018

Edat: De 3 a 9 anys

Més informació i inscripcions a:

Helen Doron Sant Cugat

Adreça: C/ Josefina Mascareñas, local 1. Sant Cugat del Vallès 

Telèfon: 93 106 43 54 / (+ 34) 678 262 898   

Correu electrònic: info.santcugat@helendoron.com 

Web: http://www.helendoron.es/centros/helen-doron-english-sant-cugat

Facebook

Más detalles

Añadir al carrito


 

HAPPY DAYS
By Helen Doron Sant Cugat
Ja tenim aquí els Happy Days de Helen Doron Sant Cugat!!

 

I què són els Happydays?

Els Happydayssón la nostra propostaludico-educativa pels períodes de vacances.

 

ElsHappydays són activitats de lleure partint d’un projecte educatiu i amb l’anglès com a llengua vehicular, per donar resposta a la necessitat de moltes famílies que treballen i voler un espai on els seus fills puguin seguir practicant i millorant els seus coneixements d’anglès. Els happydays són un moment ideal per a aprendre i consolidar nou vocabulari i noves maneres de treballar l’anglès, ja que els nens estan relaxatsi assimilant nous conceptes d’una maneranatural.

 

Els nostre casal urbà és en petit format, amb cabuda per a pocs nens amb l’objectiu d’optimitzar al màxim la interacció professor alumnes i per crear un entorn tranquil i segur per al benestar dels nostres alumnes.

 

 

Programació

Per tal de donar una programació molt diversificada, als Happydays treballem amb un mateix fill conductor per projectes setmanals. Aquest any el projecte és: Adventure camp, i aprendrem a ser uns autèntics Boyscouts!!

 

 

Activitats

English lessons: Cada matí de dilluns a dijous dedicarem 1 hora del nostre casal a aprendre i practicar nou vocabulari i expressions relacionades amb l’estiu i amb la temàtica setmanal. Utilitzarem els principis bàsics de la metodologia Helen Doron treballant les intel·ligències múltiples i molt de reforç positiu amb la finalitat que els nostres alumnes avancin en la seva comprensió i fluïdesa de l’idioma.

 

Art &craft:Les manualitats dirigides tenen increïbles efectes en els nens: creativitat, atenció i concentració, estimulen la memòria, milloren la psicomotricitat fina i augmenta l'autoestima, perquè el nen es veuen capaços d'afrontar un repte i aconseguir el seu objectiu. Treballarem amb materials reciclats per a transmetre valors de sostenibilitat i aprofitament dels recursos.

 

LegoLearn to learn:Els sistemes de construcció LEGO® EducationIgniteLearning"encendre l'espurna" per a educació bàsica són sistemes "hands-on minds-on" (mans i ments a l'obra) per ensenyar a través de construccions amb maons. Construir estimula el desig i les habilitats dels nens i nenes per aprendre i per aprendre més a través de la curiositat, la creativitat i el pensament crític.

 

Singingtime:Part important de la nostra metodologia esta basada en la música, i és amb la musica que els nens interioritzen molt del vocabulari, entonacions, frases fetes, dites alhora reben també una educació musical. Moltes d’aquestes cançons aniran acompanyades de balls, per ajudar a interioritzar amb moviments els nous conceptes que els nens i nenes assimilaran.

 

Vintage games:Dilluns a la tarda seran dedicat al joc i concretament als jocs clàssics de tota la vida.

 

Park time:cada dia sortirem a esmorzar al parc on els nens podran jugar lliurement una estona i després realitzarem activitats per cohesionar el grup. També anirem al parc per les activitats externes diàries.

 

Luchtime: la hora del dinar es un bonmoment per conversar amb ells i gaudird’unaestona agradable i aprendre llenguatge relacionat amb l’activitat. Aprofitarem per aprendre moltes paraules noves i estructures gramaticals.

 

Fieldtrips: ens encanta sortir de la escola cada setmana. Cada divendres i durant les 3 primeres setmanes de Juliol, tenim preparada una excursió.

 

Cinema: Dimecres a la tarda gaudirem d’una sessió de cinema infantil amb activitats dirigides a la comprensió i aprenentatge del vocabulari.

 

 

Dades bàsiques

Les activitats van dirigides a nens entre 3 i 9 anys en grups de màxim 10 alumnes per professor i dividits en franges d’edat. D’aquesta maneraassegurem una bona relació entre alumnes i una perfecta interacció entre alumne i professor.

 

 

Preus i horaris (per setmana)

Opció tot el dia: de 09:00 a 17:00. 175 €

Opció mig dia i dinar: de 09:00 a 15:00. 160 €

Opció mig dia: de 09:00 a 13:00. 110 €

Acollida de 8:30 a 9:00 (acollida no te cost afegit) 

 

Inscripcions a partir del 19 d’abril 

 

 

 

Més informació i inscripcions a:

Helen Doron Sant Cugat

Contacte del centre a Sant Cugat: Maribel David  

Adreça: C/ Josefina Mascareñas, local 1. Sant Cugat del Vallès 

Telèfon: 93 106 43 54 / (+ 34) 678 262 898   

Correu electrònic: info.santcugat@helendoron.com 

Web: http://www.helendoron.es/centros/helen-doron-english-sant-cugat

Facebook


14 Activitats més a la mateixa categoria: