Categories

Newsletter

Crossfit Lynx - Crossfit

Crossfit Lynx - Crossfit Ampliar

Activitat esportiva d’alta intensitat. Objectiu: millorar capacitats físiques. 
Enfocada a nois/es desde 15 anys (amb consentiment del seu pare/mare/tutor legal) i adults.

Lloc: Crossfit Lynx

Més informació a:

Webhttp://crossfitlynx.com/
Correu electrònic
info@crossfitlynx.com
Telèfon: 
93 269 54 55
Adreça
Avinguda de les Corts Catalanes 5-7, Sant Cugat del Vallès 
Facebook
Twitter

Más detalles

Añadir al carrito


 

CrossFit és un nou mètode d'entrenament, que neix de les mans dels millors experts en fitness dels Estats Units i que està caracteritzat per:


Creativitat i varietat constant d'exercicis


Amb Crossfit oblida't de les rutines. Aquí cada entrenament és diferent que l'anterior pel que mai t'avorriràs a l' entrenar. A més, no deixaràs que el teu cos s'acostumi a l'entrenament pel que cada vegada que entrenis, serà un nou repte per a tu.

 

Moviments funcionals

Treballaràs tot el cos com a conjunt, aprofitant totes les possibilitats del mateix. Aquest entrenament no aïlla el treball muscular com passa quan exercitem el nostre cos amb màquines convencionals de gimnasos a l'ús. Els moviments que practicaràs a CrossFit són els que utilitzes en la teva vida diària i quotidiana, per això que els seus resultats siguin tan efectius.

 

 

Alta intensitat durant l'entrenament

Preparem al teu cos perquè pugui superar grans esforços i notes millores significatives en la teva forma física des del primer dia. Sentiràs que tu mateix aniràs augmentant aquesta intensitat a mesura que vagis adquirint millor forma física i arribaràs a descobrir i sorprendre't de fins on pots arribar.

 

 

Es tracta d'un programa d'entrenament que t'ajudarà a aconseguir qualsevol que sigui el teu objectiu (pèrdua de pes, enfortir i tonificar els músculs, augmentar la teva capacitat cardiovascular ...) atès que no ens especialitzem en competències físiques concretes, sinó que procurem optimitzar totes les competències físiques per igual. D'aquesta manera, a part d'estar en el millor estat físic que puguis arribar a assolir, estaràs preparat per a qualsevol superar qualsevol obstacle amb què et puguis trobar en el teu dia a dia.

 

 

Més informació a:

Webhttp://crossfitlynx.com/
Correu electrònic
info@crossfitlynx.com
Telèfon: 
93 269 54 55
Adreça
Avinguda de les Corts Catalanes 5-7, Sant Cugat del Vallès 
Facebook
Twitter


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 

 

3 Activitats més a la mateixa categoria: