Categories

Newsletter

Dansa. IT Dansa - 18h

Dansa. IT Dansa - 18h Ampliar

Data: 17 de febrer, 2018
Hora: 18:00
Preu: 13, 14 i 15€
Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat
Adreça: Pl. Victoria dels Àngels, 1
08172 Sant Cugat del Vallès
Telèfon: 935 907 690
Font: Ajuntament de Sant Cugat
Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Más detalles

Añadir al carrito


Amb l'IT Dansa. Jove Companyia de l'Institut del Teatre

La nova proposta d'IT Dansa per a totes les edats:
Naked thoughts és energia, dinamisme i tècnica. Vuit ballarins emprenen un viatge gràcies al moviment i els sentiments, a vegades complicats, perillosos, tendres i ambigus. La creació de Bonachela està inspirada en les ciberpoesies de l’artista Ainize Txopitea. Coreografia: Rafael Bonachela. Música: Ramon Balagué. Poemes: Ainize Txopitea.
- Sechs Tänze és diversió i mort amb un humor negre ben esmolat que mostra la relativitat dels valors. Les sis danses alemanyes revelen l’habilitat de Mozart per reaccionar davant les circumstàncies adverses amb un esclat de poesia de l’absurd. Coreografia: Jirí Kylián. Música: Wolfgang Amadeus Mozart (Sechs Deutsche Tänze, KV 571)
Whim Fractured Fairytale és una peça sobre com, externament, hem de mantenir el seny, fins i tot quan ens estem tornant bojos per dins. Ekman convida a fer un viatge a les emocions humanes mitjançant una diversitat de situacions inspirades en la vida. Coreografia: Alexander Ekman. Música: Antonio Vivaldi, ("L’inverno" de Le quattro stagioni), Marcelle de Lacour (La pendule de Marie-Antoinette), Edmundo Ros (Bolero), Nina Simone (My baby just cares for me).

 

Sessions escolars del 13 al 16 de febrer.
Preu: 13, 14 i 15€.
Durada: 1 hora i 5 minuts.
Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

1 Activitats més a la mateixa categoria: