Categories

Newsletter

IndoorHorse - Classes d'Equitació Indoor i Entrenament

Aprèn a muntar a cavall o perfecciona la teva tècnica mitjançant sessions dirigides per experts, dins d'un entorn controlat i segur.

Més informació i inscrpcions a:
Lloc: IndoorHorse
Web: http://www.indoorhorse.com/
Correu electrònic: info@indoorhorse.com 
Telèfon: 936 742 622
Adreça: Carrer Orient, 78-84, Planta 3, Oficina 15. 08172 Sant Cugat del Vallès
Facebook

Más detalles

Añadir al carrito
Classes d'equitació indoor

El diccionari defineix "aprenentatge" com l'adquisició per la pràctica d'una conducta duradora.

L'adquisició d'habilitats motrius, indispensables en la pràctica esportiva i en el desenvolupament de l'individu, és el que coneixem com a aprenentatge motor, com per exemple, en el cas de l'equitació, la mecanització del moviment del trot, del galop o de la marxa a cavall. Aquest aprenentatge motor és més eficaç quan es realitza dins d'un context relaxat i quan es basa en experiències positives anteriors.

 

Quan es domina la tècnica de l'equitació, muntar a cavall resulta una experiència única, entre altres raons, pel contacte que es té amb aquest bell animal. Però durant el procés d'aprenentatge, és més fàcil que el cavall reaccioni indegudament als nostres estímuls, i poden generar desconfiança o fins i tot por a genets o amazones novells. Per muntar correctament, a més de conèixer les diferents tècniques de control del cavall, també ens hem d'adaptar al seu moviment. Marengo l'ajudarà en aquest procés.

 

 

Les sessions d'aprenentatge dirigides per un especialista li ensenyen les diferents tècniques d'equitació.
La pràctica amb el simulador durant les sessions d'aprenentatge li permetrà avançar més ràpidament en l'aprenentatge motor dels diferents tipus de moviment que haurà de realitzar al muntar a cavall, sense por de caure i sense interferir durant el procés en el benestar de l'animal.Entrenament i rendiment esportiu

Genets i amazones poden beneficiar-se de Marengo per corregir la seva posició en la muntura, reforçar els grups musculars que intervenen en la pràctica de l'equitació i millorar la seva condició física, tot això dins d'un entorn controlat i amb la supervisió d'un especialista.

Són les pròpies cames i el seient de l'usuari els que fan funcionar el cavall, igual que a la realitat. El cavall mecànic no es cansa mai i pot estar trotant o galopant durant tota la sessió d'entrenament.

 

La pantalla situada davant de Marengo pot projectar diferents tipus de recorreguts, gravats en mode de càmera subjectiva, per ajudar al genet o amazona a recrear la sensació de passejar pel camp a cavall, executar una reprise de doma o participar en un concurs de salt d'obstacles. Mitjançant aquesta tècnica, a més d'amenitzar la sessió d'entrenament, es poden practicar les transicions i els diferents aires del cavall quan se segueix el que s'està veient a la pantalla.

Un mirall situat al costat del cavall permet que el genet o amazona es pugui veure mentre munta. Altres tècniques, com la filmació en vídeo, poden ser utilitzades per analitzar a posteriori les sessions d'entrenament.


Més informació i inscrpcions a:

Lloc: IndoorHorse
Web: http://www.indoorhorse.com/
Correu electrònic: info@indoorhorse.com 
Telèfon: 936 742 622
Adreça: Carrer Orient, 78-84, Planta 3, Oficina 15. 08172 Sant Cugat del Vallès
Facebook
Twitter 

12 Activitats més a la mateixa categoria: