Categories

Newsletter

Taller Jeroni de Moragas

Taller Jeroni de Moragas

Más detalles

Añadir al carrito


QUI SOM  

Som una entitat que treballa la inserció social de les persones en risc d’exclusió, perquè creu en el valor de les persones.

Des de la seva constitució, la Cooperativa Jeroni de Moragas, ha anat construint una organització de professionals amb vocació i convenciment de que la inserció social de les persones amb Trastorn del Desenvolupament Intel•lectual i Malaltia Mental, no és nomes abastable sinó imprescindible per aconseguir una societat equilibrada, tolerant i sòlida. Avui, la Cooperativa gaudeix de la experiència i professionalitat de tècnics en gestió de projectes, psicòlegs, educadors, treballadors socials, integradors socio-laborals, tècnics en teràpia ocupacional i personal especialitzat en atenció directa a aquest col•lectiu.

Som un equip que treballa dia a dia per aconseguir cohesió interna, alineament de valors i desplegament d’accions orientades a aconseguir l’objectiu d’integració social de les persones amb TDI i/o MM.

Gaudim de la confiança de les institucions publiques i del recolzament econòmic del Departament de Benestar i família i el departament de Treball i economia cooperativa de la Generalitat de Catalunya, el Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona. Rebem subvencions i donatius a projectes d’inserció laboral d’empreses privades i entitats publiques, i tenim una cartera important de clients que confien en la nostra feina com a proveïdors de serveis.

ELS NOSTRES SERVEIS A EMPRESES, ENTITATS PÚBLIQUES I PRIVADES:

TALLER DE MANIPULATS

BUGADERIA SEMI-INDUSTRIAL

NETEJA VIARIA I BRIGADES

CENTRE ESPECIAL DE TREBALL DEL TALLER JERONI DE MORAGAS 

El centre especial de treball del taller Jeroni de Moragas és un servei d’inserció sociolaboral dirigit a persones adultes amb trastorn del desenvolupament intel•lectual, malaltia mental i/o amb risc d’exclusió social.

La seva finalitat és la creació de llocs de treball estables adequats a la realitat del mercat laboral i al món empresarial, tenint com a finalitat garantir un treball remunerat, amb l’objectiu d’aconseguir una plena inclusió al mon social i laboral.

El CET compta amb una unitat de suport a l’activitat professional ( USAP) per tal de facilitar l’adquisició i manteniment dels hàbits sociolaborals així com un recolzament psicosocial per la millora de la qualitat de vida dels treballadors. Un equip de professional format per tècnics de l’àmbit psicosocial i pedagògic, amb àmplia experiència i professionalitat i per professionals de l´area de gestió productiva i administració de serveis, asseguren un treball de qualitat.

Al CET JERONI DE MORAGAS, oferim serveis a les empreses, tenint en compte a les persones

Més informació a:

www.jmoragas.org

11 Activitats més a la mateixa categoria: