Categories

Newsletter

Padel Amic - Classes de Pàdel Adaptades

Padel Amic - Classes de Pàdel Adaptades Ampliar

Classes de pàdel adaptades (Terrassa)

www.padelamic.cat

Más detalles

Añadir al carrito


Fer esport és clau per al desenvolupament d’un nen. Per això, des de 2009, aquest és l’objectiu de l’escola PadelAMIC. Volem que tots els nens i nenes amb discapacitats físiques o intel•lectuals, trobin en la pràctica del pàdel, una eina per a desenvolupar les seves capacitats al màxim. Per a ajudar-los a créixer, a integrar-se i a superar barreres. Aquesta experiència, pionera a Catalunya, està inspirada en la gran labor ocupada per l'Associació “ Pádel para Todos ” de Madrid. Una associació, fundada a 2004, que gaudeix d’una gran acceptació i que està donant excel•lents resultats.


Classes de pàdel adaptades

Sempre en grups reduïts segons les següents categories:


Iniciació I:

Aquest grup està format per nois que gairebé han practicat algun esport de raqueta o que no ho han fet mai. En aquestes classes es treballarà de manera progressiva: la coordinació, els desplaçaments, els cops i la precisió. Sempre s’utilitzarà material adaptat com per exemple: pilotes de foam, pales de plàstic, etc.

Iniciació II:

Aquí es troben tots aquells alumnes que després de superar la primera categoria d’Iniciació I, volen continuar practicant amb nosaltres. 

Perfeccionament I:

Aquest grup està pensat per a tots aquells que sí que han tingut alguna experiència amb els esports de raqueta i que desitgen continuar practicant-lo amb el pàdel. A més, a aquesta categoria podran competir segons el reglament modificat.

Perfeccionament II:

Pensat per a aquells jugadors que tenen habilitats per a jugar al pàdel sense cap tipus de modificació al reglament oficial. 

Pàdel adaptat per a cadires de rodes:

El reglament que se’ls aplica a aquest jugadors és el de Perfeccionament I

2. Programes específics de psicomotricitat adaptada

Posats a disposició de tots els alumnes per a millorar les seves habilitats. 

8 Activitats més a la mateixa categoria: