Categories

Newsletter

Sant Cugat Esport Futbol Club - ASDI

Sant Cugat Esport Futbol Club - ASDI Ampliar

SantCu-ASDI, més que un equip.

www.santcu.cat

Más detalles

Añadir al carrito


Des de 1916. El Club de Futbol de la nostra ciutat.

El nostre és un club de Futbol dels més antics de Catalunya, va ser fundat el 1916. Arrelat sempre a la ciutat que li dóna el nom ha estat ubicat en tres llocs diferents: darrera el Monestir, a la Rambla del Celler i actualment a Coll-Favà (ZEM Jaume Tubau).

Les instal·lacions són de gespa artificial, consten d'un camp gran de futbol-11 i un de petit de futbol7.

Per a nosaltres no hi ha millor orgull que portar el nom i els colors de la nostra ciutat arreu de Catalunya. 

Sant Cugat Esport, F.C.


SantCu-ASDI

SantCu-ASDI, més que un equip

Havent posat fil a l'agulla en lo esportiu mancava quelcom més, quelcom que tornés a demostrar que el futbol base és una fantàstica eina d'integració social que cal potenciar. Pel Sant Cugat, l'any 2010 serà l'any de les sis copes, l'any dels set ascensos i, de ben segur, l'any en que haurem fet realitat el millor projecte que mai haurem dut a terme.

La engrescadora il·lusió dels meus companys de Junta Directiva en crear un equip per a nois i noies amb disminucions psíquiques i la bona rebuda del projecte per part d'ASDI (Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat) han estat claus per al debut, sis mesos després de que presentéssim el projecte en Junta, del nou equip de futbol SantCu-ASDI.

El nostre, el del Sant Cugat, és un projecte on valors i pràctica esportiva són indivisibles. Un projecte que vetlla pel desenvolupament individual de les persones que en formem part i que vetlla per l'enriquiment de la societat de Sant Cugat, la nostra ciutat. M'enorgulleix fer bandera de la profunda vocació social i ciutadana del SantCu, sense la qual els èxits esportius del club romandrien buits de sentit. 

8 Activitats més a la mateixa categoria: