Categories

Newsletter

Unió Esportiva Sant Cugat - Tots Podem

El projecte esportiu de la UESC és, per sobre de tot, un projecte educatiu. Entenem l’esport en general, i el basquetbol en particular, com un complement formatiu molt important per a la formació dels joves que pertanyen a la nostra entitat.

www.uesc.cat

Más detalles

Añadir al carrito


El projecte esportiu de la UESC és, per sobre de tot, un projecte educatiu. Entenem l’esport en general, i el basquetbol en particular, com un complement formatiu molt important per a la formació dels joves que pertanyen a la nostra entitat.

TOTS PODEM

Ja fa un temps ens varem plantejar un nou repte: arribar a aquelles persones amb risc d’exclusió social i no només a través del bàsquet, sinó mitjançant l’esport en general i el seu entorn. Pretenem que totes les persones a les que els agrada l’esport s’integrin, aconseguint així un gran i divers col·lectiu de persones amb un mateix sentiment, la passió per l’esport. Volem conscienciar els més joves que tots podem practicar esport, sigui quines siguin les nostres condicions...

Volem fomentar la integració de les persones amb discapacitat dins de la societat actual, mitjançant una forta conscienciació social del màxim de persones que ens permet la nostra repercussió i utilitzant diferents actes amb diferent públic potencial. Aquests actes tenen com a objectiu inicial la renovació constant del programa i el seu contingut.

Els objectius generals d’aquests programes són els de apropar a la societat de Sant Cugat les inquietuds, problemàtiques, dificultats i gratituds de l’esport per a discapacitats. Sensibilitzar els esportistes de Sant Cugat amb la realitat a la que s’enfronten a diari les persones amb alguna discapacitat, a través de l’esport i promoure aquest com a eina integradora a la societat.

 

 

8 Activitats més a la mateixa categoria: