Categories

Newsletter

Pilates OnMove - Pilates

A Pilates OnMove trobaràs totes les màquines del mètode Pilates a la teva disposició. Cada màquina t’aportarà beneficis diferents.

Més informació i inscripcions a:

Webhttp://www.pilatesonmove.com/
Correu electrònicinfo@pilatesonmove.com
Telèfon:  661 389 780 / 655 811 740 
Adreça:  Carrer Pau Casals 26, Sant Cugat del Vallès
Facebook
Twitter
Instagram 

Más detalles

Añadir al carrito


 

 

A Pilates OnMove ens certifiquem amb l’escola internacional de Pilates Polestar Education®, centre avalat per la PMA (Pilates Method Alliance).

 

L’enfocament de la nostra escola és un enfocament holístic i obert. Té en compte l’avanç científic quant a biomecànica, neurociència i moviment, però sense deixar de costat altres aspectes de l’ésser humà, com l’aspecte emocional i la ment. Per tant és una escola oberta al coneixement de més tècniques de moviment i teràpies.

 

Utilitzem els exercicis clàssics del mètode Pilates, i altres exercicis d’altres tècniques, tenint com a objectiu final que et moguis i obtinguis el teu benestar. Per això no treballem amb un Pilates clàssic i seqüenciat, sinó amb la creació de diferents progressions adaptades a les necessitats de cada alumne.

 

Principis del Pilates en els quals ens centrem a Pilates OnMove


Augmentar el control i consciència corporal (important per a la correcció postural i prevenció de lesions).
Ser conscients de la relació del cos i la ment.
Equilibri entre la força, el control motor i la flexibilitat.
Saber respirar com a part del auto-coneixement.
Fluïdesa i precisió dels moviments, i per tant, millorar la coordinació.

A més amb el mètode Pilates treballem l’alineació i elongació del cos, la concentració, precisió i el control.

Mètode ideal per a qualsevol edat i tipus de persona: esportistes o no, embarassades, homes, dones i nens.
Per a gent interessada en la correcció postural i en la prevenció de lesions, o simplement com a mètode d’entrenament.

 

El mètode Pilates és ideal per a qualsevol persona: adolescents, tercera edat, dones embarassades, esportistes o ballarins o simplement persones interessades a mantenir un bon estat de salut. És un dels mètodes més indicats també per a gent que pateixi diferents patologies o lesions, al ser un exercici que no comporta impacte sobre les articulacions. 

 

Les nostres classes 

 

 

L'estudi

En el nostre estudi trobaràs totes les instal·lacions necessàries (vestuaris, dutxes i la sala de moviment entre altres coses) a més de tot l’equipament necessari a la teva disposició per desenvolupar de la millor manera possible les classes.

A Pilates OnMove trobaràs totes les màquines del mètode Pilates a la teva disposició. Cada màquina t’aportarà beneficis diferents.

 

Disposem de totes les màquines pròpies del mètode Pilates: Cadillac o Trapezi, Reformer, Chair o Cadira, Ladder Barrel o Barril i Spine Corrector. A més treballem Mat (amb matalasset) i petit equipament perquè puguis aprendre amb tots els recursos disponibles.

 

Trobaràs un ambient professional i proper, centrat a complir els teus objectius. Per això les classes són en grups reduïts, enfocant-nos en la màxima personalització. Si és necessari, també pots optar per classes encara més personalitzades, amb la modalitat d’entrenament personal.

 

 

Horaris i tarifes

A Pilates OnMove tenim classes de 7:00 a 22:30 de dilluns a divendres i dissabtes al matí. Consulta disponibilitat de places al centre, a l’apartat contacte o per telèfon. Horari d’atenció al públic: dilluns i dimecres de 10:00 a 14:00 i de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h.

 

Valoració inicial

Valoració amb un primer entrenament personal. En aquesta valoració, determinarem el pla d’entrenament més adequat a les teves necessitats.

 

PROMOCIÓ: Valoració inicial gratuïta! Prova una classe!


Classes grupals

Pots fer Pilates un dia a la setmana o dos dies. Segons les teves necessitats, tenim grups reduïts de 3 persones (ampliables fins a 6 persones per al nivell alt). És important que les classes siguin reduïdes així rebràs atenció personalitzada!


Entrenament personal

Pels qui prefereixi un entrenament encara més personalitzat, hi ha la possibilitat de classes individuals o bé en duos.


Combos

Tens l’opció de complementar l’entrenament de Pilates amb les tècniques de Gyrokinesis o Hipopressius.

Consulta les nostres promocions i tarifes al centre, per email o per telèfon.

 

Més informació a:

Webhttp://www.pilatesonmove.com/
Correu electrònicinfo@pilatesonmove.com
Telèfon:  661 389 780 / 655 811 740 
Adreça:  Carrer Pau Casals 26, Sant Cugat del Vallès

Facebook
Twitter
Instagram   

9 Activitats més a la mateixa categoria: