Categories

Newsletter

L'Ateneu Santcugatenc - Espai de Lleure per a Persones amb Malaltia Mental

L'Ateneu Santcugatenc - Espai de Lleure per a Persones amb Malaltia Mental Ampliar

El primer espai de lleure per a persones amb trastorn mental de Sant Cugat ha sorgit de la col·laboració entre la Taula de Salut Mental.

Més informació a:

Web: www.ateneu.cat  

Correu electrònic: secretaria@ateneu.cat

Adreça: Avinguda de Gràcia, 16. 08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 936 74 51 95


Más detalles

Añadir al carrito


L’Ateneu Santcugatenc és una entitat sense ànim de lucre que té la seu al municipi de Sant Cugat del Vallès i treballa amb les entitats i la ciutadania per a millorar la qualitat de vida i la cohesió social promovent el civisme, la participació, el creixement del teixit associatiu i els valors democràtics.


Espai de Lleure per a Persones amb Malaltia Mental

El primer espai de lleure per a persones amb trastorn mental de Sant Cugat ha sorgit de la col·laboració entre la Taula de Salut Mental, l’Ateneu Santcugatenc i l’Ajuntament i també compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

També comptem amb la col·laboració d’organismes mèdics i socials, com el CESMA, el Centre de Dia en Salut Mental de Rubí, els serveis socials municipals i el Taller Jeroni de Moragas, que informen els seus usuaris sobre aquest programa".

L’espai de lleure és un projecte pioner que, en un primer moment, durarà tres mesos. Les persones inscrites faran un taller de cuina guiades per un terapeuta ocupacional i, a banda, podran dur a terme altres activitats que elles mateixes triïn.

 

Més informació a:

Web: www.ateneu.cat  

Correu electrònic: secretaria@ateneu.cat

Adreça: Avinguda de Gràcia, 16. 08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 936 74 51 95>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat

11 Activitats més a la mateixa categoria: