Categories

Newsletter

Teatre-Auditori de Sant Cugat - "Anem al Teatre"

Teatre, Dansa i Música per a Centres Educatius

Más detalles

Añadir al carrito


El Teatre i el servei d’Educació de l’Ajuntament programen plegats aquestes activitats, i per primera vegada sense intermediaris, per apropar al màxim els diversos llenguatges artístics a l’alumnat.

El programa “Anem al Teatre-Auditori” s’inclou dins del Pla de Dinamització Educativa que impulsa l’Ajuntament de Sant Cugat des de fa uns quants anys. El PDE conté un recull molt ampli d’activitats, propostes i recursos educatius que donen suport al centres en la seva tasca formativa, tot apropant l’escola a la ciutat i fent que la ciutat, alhora, participi com a agent educador.

En aquests moments el PDE inclou més de 135 activitats, entre les quals  figuren les 40 relacionades amb les arts escèniques i música que avui s’hi han presentat. 

Dins la campanya “Anem al Teatre” destaquen les propostes següents: Conveni amb el Gran Teatre del Liceu: permetrà poder veure a Sant Cugat i posar a la disposició de les escoles de la nostra ciutat i de tot Catalunya dues produccions de primer nivell cada curs.

Aquest curs: 

La petita Flauta Màgica 

Allegro Vivace la propera temporada

Così fun tutte (públic secundària)

Conveni amb L’Auditori de Barcelona: diversos concerts de Cantània amb més de 2.100 nois i noies d’escoles de tot el Vallès Occidental que hi participen. Aquest any serem la 1a ciutat que estrenarà la Cantània d’enguany (Rambla Llibertat) i celebrarem els 25 anys d’aquest projecte pioner a Catalunya i a la resta de l’Estat espanyol.   

Col·laboració amb l’Escola municipal de música Victòria dels Àngels: aquest curs encetem una col·laboració amb l’Escola municipal de música, que serà l’encarregada d’oferir tallers i audicions per a tots els centres de Sant Cugat tant a l’Aula Magna i a les pròpies escoles de primària. 

Altres propostes d’“Anem al teatre”: 

Infantil i Primària: Minuts, del conegut pallasso Marcel Gros; Si n’era un somni, una proposta emmarcada dins dels actes de celebració de l’any Espriu i Raspall, nominada als Premis Butaca, i que posa en escena el conegut conte de Pere Calders.

Secundària: funció especial de l’Adreça desconeguda, amb Lluís Homar i Eduard Fernández i la dramatització i un col·loqui sobre una de les lectures obligatòries de Batxillerat (El cafè de la Marina, de Jesús Moncada).  A part de tots aquests espectacles, també s’hi inclouen altres activitats educatives organitzades conjuntament entre Servei d’Educació i el Teatre-Auditori: 

XI Cantata infantil: aquest curs ja arribarem a la 11a edició, i com cada any, comptarem amb la participació de tots els nens i nenes de 2n de primària de les escoles públiques de la ciutat.

Scrooge, fem un musical per Nadal: amb col·laboració amb el Cor Infantil de Sant Cugat i la participació de diversos instituts i escoles de Sant Cugat. -

XX Trobada de corals de secundària: per segon any ens convertim en la seu de la trobada de corals de secundària del Vallès Occidental que organitza el propi Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  

Els centres poden fer la reserva d’aquests espectacles a través de l’aplicació del Pla de Dinamització Educativa (disponible al web municipal www.santcugat.cat ).  

Podeu consultar les propostes d’”Anem al Teatre aquí

Més informació a:

www.santcugat.cat

1 Activitats més a la mateixa categoria: