Categories

Newsletter

Esfera Gestalt - Taller de Respiració Transpersonal - 9.30h

Esfera Gestalt - Taller de Respiració Transpersonal - 9.30h Ampliar

Data: Dissabte, 21 d'abril, 2018

Horari: De 9.30 a 20h

Lloc del taller: Esfera Gestalt. Av. Rius i Taulet, 29-31, 1-3. Sant Cugat del Vallès.

Import: 60 €

Inscripcions: 658915412

Correu electrònic: info@esferagestalt.com
Facebook
Instagram

Más detalles

Añadir al carrito


Taller de Respiració Transpersonal 

La Respiració Transpersonal o Holotròpica és una forma de treball vivencial i terapèutic desenvolupada pel psiquiatre Dr. Stanislav Grof. Està basada en el poder curatiu i transformador dels estats expandits de consciència. El seu propòsit és aconseguir una major autocomprensió i facilitar l'accés a les arrels dels problemes emocionals i psicosomàtics. 

Mitjançant la respiració i la música evocativa, activem la psique i és possible endinsar-se en els estats expandits de consciència. Prèviament a la feina amb la respiració, donarem una breu introducció teòrica i posteriorment un treball corporal preparatiu, la Dansa Primal, una experiència d'obertura i connexió amb els diferents Chacras o punts energètics.

 

Acabarem el taller amb un treball d'integració de la vivència obtinguda durant el dia, mitjançant el dibuix i la paraula. Durant el taller cada participant tindrà una experiència com "respirador" i una altra com "cuidador" de la seva companya / o de respiració. Les sessions poden ajuden a accedir a estats de relaxació, alliberar estrès, superar l'ansietat, traumes o fòbies, resoldre tensions corporals, problemes psicosomàtics, millorar l'autoestima, la creativitat, l'autoconeixement i potenciar la pràctica meditativa.

 

Tota la informació del taller la trobaràs aquí https://www.esferagestalt.com/respiracion-transpersonal-sant-cuga

 

Correu electrònicinfo@esferagestalt.com
Facebook
Instagram