Categories

Newsletter

Txi Kung Sant Cugat - Classes de Txi Kung

Txi Kung Sant Cugat - Classes de Txi Kung Ampliar

La pràctica diària de Txi Kung ens desestressa, millora la nostra salut, ens ajuda a prevenir malalties i reforça, relaxa i flexibilitza el nostre cos.

Més informació i inscripcions a: 

Txi Kung Sant Cugat 

Lloc classes: Centre Txi Kung Sant Cugat

Web: http://txikungsantcugat.blogspot.com.es

Correu electrònic: amargenat70@gmail.com

Telèfon: 609394216

Más detalles

Añadir al carrito


 

El Txi Kung (o Qi Gong) és un tècnica mil·lenària xinesa que combina la respiració conscient amb el moviment lent i suau amb l'objectiu d’enfortir i reforçar l'organisme. Es practica des de l'atenció plena, calmant la ment i el cor i relaxant el cos, aconseguint així reduir la càrrega d'estrès, augmentar la nostra energia vital (Qi) i benestar i millorar la salut en general.
 
El Txi Kung és una de les 6 branques de la Medicina Tradicional Xinesa (MTX) i, per tant, és una eina preventiva molt bona. Les altres branques són l'acupuntura, la fitoteràpia xinesa, l'auriculoteràpia, la tuïna o massatge xinés i la dietoteràpia energètica.
 
 
 

Classes de Txi Kung setmanal 

La pràctica diària de Txi Kung ens desestressa, millora la nostra salut, ens ajuda a prevenir malalties i reforça, relaxa i flexibilitza el nostre cos. 20 o 30 minuts diaris poden ser suficients, però també és molt recomanable la pràctica en grup com a mínim un o dos dies a la setmana, sobretot per a les persones que es volen iniciar en aquesta disciplina.


Amb el Txi Kung practiquem i aprenem l'atenció plena (mindfulness), guanyem salut, prevenim malalties, flexibilitzem i reforcem interna i externament el nostre cos.
 
El Txi Kung activa la circulació del Qi (energia vital) i tonifica l'organisme. Es pot practicar a qualsevol edat i es pot adaptar a les condicions físiques de cada participant.
 


 


Classes terapèutiques de Txi Kung al Cap de la Floresta.
Amb l'associació ACAF Sant Cugat, persones afectades de fibromiàlgia, fatiga crònica o SQM
Txi Kung per a relaxar el cos i calmar la ment, practicar l'atenció plena (mindfulness) i per a tonificar i equilibrar l'energia dels diferents òrgans, així com per eliminar bloquejos i estacaments que ens ajudarà a reduir el dolor.
 
 

ANIMEU-VOS A PROVAR UNA CLASSE!


Més informació i inscripcions a:

Txi Kung Sant Cugat

Lloc classes: Centre Txi Kung Sant Cugat"

Web: http://txikungsantcugat.blogspot.com.es

Correu electrònic: amargenat70@gmail.com

Telèfon: 609394216


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 
2 Activitats més a la mateixa categoria: