Categories

Newsletter

Txi Kung Sant Cugat - Classes de Txi Kung

Txi Kung Sant Cugat - Classes de Txi Kung Ampliar

La pràctica diària de Txi Kung ens desestressa, millora la nostra salut, ens ajuda a prevenir malalties i reforça, relaxa i flexibilitza el nostre cos.

Més informació i inscripcions a: 

Txi Kung Sant Cugat 

Lloc classes: Centre Txi Kung Sant Cugat i Porta Salut 

Web: http://txikungsantcugat.blogspot.com.es

Correu electrònic: amargenat70@gmail.com

Telèfon: 609394216

Más detalles

Añadir al carrito


 

El Txi Kung (o Qi Gong) és un tècnica mil·lenària xinesa que combina la respiració conscient amb el moviment lent i suau amb l'objectiu d’enfortir i reforçar l'organisme. Es practica des de l'atenció plena, calmant la ment i el cor i relaxant el cos, aconseguint així reduir la càrrega d'estrès, augmentar la nostra energia vital (Qi) i benestar i millorar la salut en general.
 
El Txi Kung és una de les 6 branques de la Medicina Tradicional Xinesa (MTX) i, per tant, és una eina preventiva molt bona. Les altres branques són l'acupuntura, la fitoteràpia xinesa, l'auriculoteràpia, la tuïna o massatge xinés i la dietoteràpia energètica.
 
 
 

Classes de Txi Kung setmanal 

La pràctica diària de Txi Kung ens desestressa, millora la nostra salut, ens ajuda a prevenir malalties i reforça, relaxa i flexibilitza el nostre cos. 20 o 30 minuts diaris poden ser suficients, però també és molt recomanable la pràctica en grup com a mínim un o dos dies a la setmana, sobretot per a les persones que es volen iniciar en aquesta disciplina.


Amb el Txi Kung practiquem i aprenem l'atenció plena (mindfulness), guanyem salut, prevenim malalties, flexibilitzem i reforcem interna i externament el nostre cos.
 
El Txi Kung activa la circulació del Qi (energia vital) i tonifica l'organisme. Es pot practicar a qualsevol edat i es pot adaptar a les condicions físiques de cada participant.
 
 
Horaris classes:
Dilluns de 19 a 20.15h en el Centre Porta Salut, carrer Sant Jordi 29, 1-1ª de Sant Cugat.
Dijous de 19 a 20.15h en el Centre Txi Kung Sant Cugat.
 


 


Classes terapèutiques de Txi Kung al Cap de la Floresta els dijous pel matí. 
Amb l'associació ACAF Sant Cugat, persones afectades de fibromiàlgia, fatiga crònica o SQM
Txi Kung per a relaxar el cos i calmar la ment, practicar l'atenció plena (mindfulness) i per a tonificar i equilibrar l'energia dels diferents òrgans, així com per eliminar bloquejos i estacaments que ens ajudarà a reduir el dolor.
 
 
 
 
 

ANIMEU-VOS A PROVAR UNA CLASSE!


Més informació i inscripcions a:

Txi Kung Sant Cugat

Lloc classes: Centre Txi Kung Sant Cugat"

Web: http://txikungsantcugat.blogspot.com.es

Correu electrònic: amargenat70@gmail.com

Telèfon: 609394216


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 
2 Activitats més a la mateixa categoria: