Categories

Newsletter

Performance. "Les edats de la vida/The ages of Life" - 12h

Performance. "Les edats de la vida/The ages of Life" - 12h Ampliar

Data: 12 de juliol, 2018

Hora: 12:00

Lloc: Plaça Augusta

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Más detalles

Añadir al carrito


Amb estudiants internacionals del curs Urban Performing Arts.
Dirigit per Jaume Bernadet i Rita Kuan (Jin Hua) de Comediants en el marc de la UAB Barcelona Summer School.

Les edats de la vida/The ages of Life són accions poètiques i visuals i coreografies contemporànies barrejades amb cançons de bressol, cançons de jocs infantils, melodies d'aprenentatge, tonades raperes, cançons de "pitchman" (venedors ambulants), cançons de casament, ritmes urbans i rituals funeraris.

La performance esdevé itinerant per l'espai públic de la plaça Augusta i a l'escenari muntat per a l'ocasió a redós de la torre. La performance va adreçat a tot tipus de públic i té una durada aproximada de 30 minuts. L’objectiu de la performance és descriure amb un llenguatge universal les diverses edats de la vida il·lustrades amb cançons de diferents parts del món. 

Aquest és el projecte final que han desenvolupat els alumnes internacionals de la UAB Barcelona Summer School que estan seguint el curs Urban Performing Arts, que imparteix el grup Comediants dins dels 15 cursos que està oferint la tercera edició d’aquesta escola internacional d'estiu de la UAB. És el resultat del laboratori de recerca artística a partir de les experiències i la memòria de la transmissió oral de cada estudiant i del seu país d'origen (Califòrnia, Corea, Xina, Síria i Catalunya).

10 Activitats més a la mateixa categoria: