Categories

Newsletter

Obertes les inscripcions als Premis Empresa i Esport 2018! - 10h

Obertes les inscripcions als Premis Empresa i Esport 2018! - 10h Ampliar

Dates: del 8 al 31 d’octubre, 2018

Hora: 10:00

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: INDESCAT

Más detalles

Añadir al carrito


Les inscripcions es tanquen el 31 d'octubre!

Convocatòria oberta Premis Empresa i Esport

Per sisè any consecutiu, INDESCAT convoca els Premis Empresa i Esport amb l’objectiu de premiar les millors iniciatives entorn de l’esport i l’empresa.

El lliurament d’aquests premis tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès, ciutat europea de l'esport 2018, en un acte que se celebrarà el proper mes de novembre. Els premiats gaudiran del reconeixement de la indústria i el teixit empresarial i esportiu, gràcies a una àmplia difusió a través dels canals de comunicació d'INDESCAT i els patrocinadors dels premis. Els premis no tindran dotació econòmica.

Com en edicions anteriors, s'atorgaran premis en quatre categories:

- Innovació. Es premiarà l'empresa o iniciativa empresarial més innovadora. (producte o servei, model de negoci, comercialització)
- Internacionalització. Es premiarà l'empresa amb major vocació internacional
- Partenariat. Es premiarà la millor iniciativa o projecte d'una empresa realitzat en col·laboració d’altra/es organització/ons (empresa, centre, federació, institució, etc.)
- Emprenedoria. Es premiarà la millor iniciativa d'emprenedoria impulsada durant els 3 darrers anys per al sector de l'esport (inici posterior a l'1 de juliol de 2015).

La presentació de candidatures és oberta a totes les empreses de l’esport, membres o no d’INDESCAT. El termini de presentació romandrà obert fins al 31 d’octubre. Podeu consultar més detalls a les bases de la convocatòria.

Us convidem a pensar en quina categoria destaca el vostre projecte i us animem a presentar-vos-hi. És un procés molt senzill! Esperem comptar amb la vostra participació i obtenir com a mínim el mateix èxit que en edicions anteriors.


Per a qualsevol dubte, escriure a: arivera@indescat.org

Bases de la convocatòria


Programes relacionatsActivitats i esdeveniments empresarials

3 Activitats més a la mateixa categoria: