Categories

Newsletter

Circ. "Deixe-me - 19:30h

Circ. "Deixe-me - 19:30h Ampliar

Data: 22 de gener, 2019

Hora: 19:30h

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït i obert a tothom

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Adreça: Pl. Victoria dels Àngels, 1

08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 935 907 690

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Más detalles

Añadir al carrito


Espectacle inagural de la nova temporada del Teatre-Auditori / Gratuït i obert a tothom

De la companyia Subliminati Corporation
Creada el 2006, la Subliminati Corporation es caracteritza pels seus incisius i poètics muntatges de circ contemporani. Deixe-me (Deixa’m en portuguès) és el crit de quatre bufons que adoben els seus cors de nens ferits. Com a la tradició oral, vénen a parlar-nos d’un món passat, o futur, i potser somiat, un món que ens pertany i que ens supera. A través de tècniques circenses, cascades, malabars, acrobàcies, equilibris i dansa, ens expliquen una història fragmentada, divertida i tràgica, plena de confessions, relats, rituals, bromes i mentides.

Enmig de l’era mediàtica, desbordats d’informació i desinformació, els membres de la companyia s’interessen especialment pel que va ser el primer mitjà de comunicació: l’ésser humà, el seu cos, la seva veu, la seva memòria, les seves emocions i la seva imaginació.

Fitxa artística: Idea i interpretació: Mikel Ayala, Maël Tebibi, Aude Martos, Romain Delavoipière. Assessorament artístic: Virginie Baes. Disseny d’il·luminació: Thomas Bourreau.

 

Entrada amb invitació. Els abonats podeu adquirir-la a partir de l'11 de desembre, i els no abonats a partir del 18 de desembre pels canals habituals.

Recomanat: a partir de 10 anys. 
Durada: 1 hora.
Més informació i entradesTeatre-Auditori

8 Activitats més a la mateixa categoria: