Categories

Newsletter

Píndoles formatives de l'Institut de la Infància - 13:15h

Píndoles formatives de l'Institut de la Infància - 13:15h Ampliar

Data: 1 de febrer, 2019

Hora: 13:15 - 15:15h

Activitat gratuïta

Lloc: Institut de la Infància 

Adreça: Rbla. Can Mora, 11, 4t

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza:  Institut de la Infància

Col·labora:  Ajuntament de Sant Cugat, El Pati de llibres

Más detalles

Añadir al carrito


Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

Programa

- Caputxeta i el llop: els relats que encara no t’han explicat … Verónica Bronstein presenta per primera vegada les idees en què està treballant i exposa els contes que formaran part del nou material pedagògic del programa d’acompanyament afectiu i emocional, per a nens i adolescents.
- Llibres per a explicar, cantar i descobrir el món des de petits. Trobada amb Núria Mañé, editora de Publicacions de l'Abadia de Montserrat amb qui farem un recorregut des de llibres clàssics que no poden faltar a les biblioteques, fins el més nou de l'editorial més antiga d'Europa!
- Llibres per a infants i adolescents, què apassionen els adults: sexualitat, medi ambient, pensament…Conversa + tastet de llibres amb Patric de Pedro, director i editor de Takatuka, una editorial avantguardista que no pots deixar de conèixer.
- Àlbums il·lustrats, llibres de coneixements, contes per a totes les edats. Cada dia es publiquen molts llibres nous, però els mestres i bibliotecaris no tenen temps ni oportunitat de fullejar, llegir, explorar i descobrir els millors. Per això fem una mini-presentació amb selecció de novetats de Kókinos, Símbol i Amigos del Papel. Segur que t'enamoraràs de molts d'ells i sortiràs amb la teva guia de favorits.

 

Més informació i inscripcions: Institut de la Infància i institutodelainfancia@gmail.com

3 Activitats més a la mateixa categoria: