Categories

Newsletter

Temps per tu - Retirs

Et proposo calmar la teva ment, calmar la teva veu interior a través de la meditació guiada i dels retirs (grupal o individual).

Més informació i inscripcions a

Lloc: Temps per tu

Adreça: Carrer Moret, 14. 08198 La Floresta

Correu electrònic: info@tempspertu.com 

Telèfon: 609 073 062 

Webwww.tempspertu.com 

Facebook 

Instagram

Más detalles

Añadir al carritoEt proposo calmar la teva ment, calmar la teva veu interior a través de la meditació guiada i dels retirs (grupal o individual) per tal de poder contactar amb la respiració, amb les teves emocions i convertir-te en observador/a i testimoni dels teus pensaments.


La pràctica de la meditació t’ajudarà a observar i reconèixer aquesta veu interior, aquest diàleg amb tu mateix/a i t’ajudarà a aprendre a separar-te d’ella situant-te com a observador/a dels teus pensaments, de les teves emocions i de tot el que passa en el teu interior. L’atenció plena en la respiració, t’ajudarà a contactar amb el moment present, amb l’aquí i l’ara. Les sessions són grupals de periodicitat setmanal. S’aconsella paral·lelament la pràctica diària a casa a títol individual.


La proposta de retir grupal també incorpora propostes d’activitats individuals, de 3 a 5 dies de durada, en règim residencial. Retir per gaudir de temps per connectar amb el teu cos i les teves emocions practicant moviments corporals seguint el Mètode d’Alliberament de Cuirasses (MLC©), temps per calmar la ment gràcies a la meditació, als passejos a la natura i als moments de silenci, temps per nodrir l’ànima amb atenció als somnis i tractaments d’Harmonització Energètica Anschma© i temps per descansar, alimentar, unificar i harmonitzar les dimensions del teu ser per retrobar la calma i l’energia vital.


La proposta de retir individual a l’espai Tempspertu de La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, t’ofereix la possibilitat d’uns dies de calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix/a, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

 

Propostes
 

 

Pràctica de la meditació

Sessions de meditació en grup

Periodicitat setmanal
Dilluns 19.30h a 20.30h

“Clicar” per a més informació

 

Retir individual

Retir individual a l’espai Tempspertu, a La Floresta, a l’entorn del Parc Natural de Collserola, per regalar-te uns dies de calma, diàleg, reconeixement i reconnexió amb tu mateix/a, amb acompanyament opcional per part meva durant l’estada del retir.

“Clicar” per a més informació i disponibilitat

 

Retir grupal

Retir grupal a l’estiu de 3 a 5 dies de durada, en règim residencial en un entorn especial per descansar, per connectar amb el teu cos i les teves emocions, per calmar la ment gràcies a la meditació, als passejos a la natura i als moments de silenci i per nodrir l’ànima amb atenció als somnis i tractaments d’Harmonització Energètica Anschma©.

“Clicar” per a més informació.


 

Més informació i inscripcions a:  

Lloc: Temps per tu 

Adreça: Carrer Moret, 14. 08198 La Floresta 

Correu electrònic: info@tempspertu.com  

Telèfon: 609 073 062  

Webwww.tempspertu.com  

Facebook 

Instagram

 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat


 
 
 

3 Activitats més a la mateixa categoria: