Categories

Newsletter

Dansa. Quinzena metropolitana - 16 de març, 2019

Dansa. Quinzena metropolitana - 16 de març, 2019 Ampliar

Programació 16 de març, 2019

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Programes relacionats: Dansa. Quinzena metropolitana

Más detalles

Añadir al carrito


Dissabte 16 de març, 2019

 

12h

Projecció de la pel·lícula "Yuli"

Lloc: Cinemes Sant Cugat

Preu: 5€

Durada: 111 minuts.

Direcció: Icíar Bollaín. Espanya, 2018. 

Carlos Acosta, llegenda de la dansa i primer ballarí negre en a interpretar alguns dels papers més cèlebres del ballet clàssic ena companyies com el Royal Ballet de Londres, és el protagonista d'aquest biopic que ens fa viatjar a la Cuba de la seva infància i resseguir les etapes d'una història d'esforç i de superació. Nominat a cinc premis Goya i guardonat al Festival de Sant Sebastià, el film compta amb el mateix Carlos Acosta al repartiment.

 

12 i 17h

"Block", de Motionhouse & NoFit State

Lloc: Plaça de l'U d'Octubre

Dues sessions: A les 12 i 17 h

Espectacle familiar gratuït
Durada: 40 minuts

"Block"  és una poderosa fusió de dansa i circ, dues disciplines que desafien els límits del cos humà. Una proposta física, intensa i emocionant que juga amb el moviment i l'acrobàcia per parlar de la vida a la ciutat, de les seves contradiccions i dels reptes diaris. 20 blocs de grans dimensions es trenquen i es recomponen en escena, adoptant noves formes entre les quals es mouen els intèrprets. Un espectacle sorprenent, sorgit de la col·laboració entre dues companyies britàniques d’alta volada.

 

18h

Assaig obert. Dansa. "Carmina Burana", de Crea Dance Company by Maria Rovira

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Cal recollir la invitació a les taquilles a partir d'una hora abans. Assaig obert de Carmina Burana de Crea Dance Company by Maria Rovira, que es representarà al Teatre-Auditori el 16 de març a les 21 h.

Del programa OFF Teatre-Auditori.

 

21h

Dansa. "Carmina Burana", de Crea Dance Company by Maria Rovira

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Durada: 1 hora i 15 minuts.

Preu: 36€

Més de 120 artistes en una posada en escena espectacular amb música en directe

La internacionalment reconeguda coreògrafa catalana, Maria Rovira, ha passat els últims anys treballant a l'estranger i ara ha tornat a casa trepitjant fort amb la seva pròpia versió de Carmina Burana, la primera producció de la seva nova companyia.

Aquesta obra compta amb un elenc de ballarins tant locals com internacionals provinents de la dansa clàssica i contemporània acompanyats de dos pianos, set percussionistes i dos cors.

Els poemes que van inspirar el compositor Carl Orff parlen de l'exaltació dels sentits, el plaer d'experimentar al màxim la vida terrenal, la matèria, la luxúria, els diners, un conjunt de valors tergiversats que provoca aquest extremisme contraposat als valors religiosos d'aquella època.
Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori
Assaig obert: Diumenge, 16 de març, 18 h. Cal recollir la invitació a partir d'una hora abans.

 

Programes relacionatsDansa. Quinzena metropolitana