Categories

Newsletter

Temps per tu - Sessions Individuals de IT©

Temps per tu - Sessions Individuals de IT© Ampliar

Et proposo dialogar amb el teu inconscient a través del mèto d'Imatges de Transformació (IT©)

Més informació i inscripcions a

Lloc: Temps per tu

Adreça: Carrer Moret, 14. 08198 La Floresta

Correu electrònic: info@tempspertu.com 

Telèfon: 609 073 062 

Webwww.tempspertu.com 

Facebook 

Instagram

Más detalles

Añadir al carritoEt proposo dialogar amb el teu inconscient a través del mèto d'Imatges de Transformació (IT©), creat per Marie Lise Labonté i Nicolás Bornemisza, basat en el treball de visualització amb els malalts de càncer dels doctors Carl i Stephanie Simonton a EUA i la imaginació activa redescoberta per C.G.Jung.

 

És una eina que et permet el diàleg amb el teu món interior i amb el teu inconscient a través de l’expressió, la comprensió i l’anàlisi d’imatges i símbols que et donen la informació, t’aconsellen, et guien i t’ajuden a sanar. Les imatges ens arriben a través dels sentits: poden ser visuals, auditives, gustatives, olfactives i kinestèsiques.
Parteixes del tema que vols treballar, de la dificultat en relació a un tema físic, a un dolor corporal, a un tema psíquic, a una creença,…què vols transformar realment? I des d’aquí, gràcies a l’escolta del teu món interior, dipòsit de la teva saviesa innata, començarà el teu viatge per anar construint una “progamació” a partir de la informació que aniràs obtenint a través de les diferents imatges i símbols que t’aportarà el diàleg amb el teu inconscient.

 

Les sessions són individuals, explores el teu món interior i el teu inconscient amb tècniques com la relaxació, les visualitzacions, la imaginació activa i el dibuix. La imaginació activa és l’art del diàleg amb l’inconscient, pràctica ancestral que C.G. Jung va redescobrí.

 

Et pot ajudar si vols fer un treball de creixement personal i de sanació d’un tema concret a partir de la connexió amb el teu propi potencial creatiu, per obrir les portes al plaer de viure, estimar-te i estimar amb més llibertat.

 

Proposta

 
 

Sessions individuals de IT©

Sessió individual (presencial o skype)

Hores a convenir

“Clicar” per a contactar 

 
 
 
 

Més informació i inscripcions a:  

Lloc: Temps per tu 

Adreça: Carrer Moret, 14. 08198 La Floresta 

Correu electrònic: info@tempspertu.com  

Telèfon: 609 073 062  

Webwww.tempspertu.com  

Facebook 

Instagram 


 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 

 

 


 

 
 

13 Activitats més a la mateixa categoria: