Categories

Newsletter

Formació. "Minimons & contes. Una proposta interdisciplinària a l'aula" - 10h

Formació. "Minimons & contes. Una proposta interdisciplinària a l'aula" - 10h Ampliar

Data: 4 de maig, 2019

Hora: 10:00 - 13:30h

Preu individual: 38€. Preu especial per a grups de 4 o més persones: 35€

Lloc: Llar d'infants Sol solet

Adreça: Carrer de Mariné, 17 

08173 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 935 879 719

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Institut de la Infància

Col·labora: Sol Solet Sant Cugat

Más detalles

Añadir al carrito


Com conèixer els minimons de manera pràctica i aplicable a l'aula: aprendre a programar d'una manera fàcil i efectiva, integrant aquesta experiència lúdica.

Descripció: Es tracta de fer una aproximació al món dels minimons des de diferents vessants. Una més teòrica, a grans trets, treballant-la des de diferents punts de vista (escola Reggiana, escola Waldorf, la teoria de les petites peces), per a observar com ho duen a terme i com ho desenvolupen. I una altra pràctica, a través d’un taller vivencial de minimons: veient diferents propostes interdisciplinàries i creant-ne una de pròpia que després exposarem al grup. A més oferirem material molt inspirador, a traves d'una miniexposició de recursos literaris infantils.

Metodologia: Es facilitaran recursos, es realitzarà un taller pràctic i un taller de creació pròpia amb una exposició posterior.

Impartit per: Diana Comes i Rius, mestra infantil i psicopedagoga amb més de 28 anys d'experiència a l'escola. Actualment a la direcció psicopedagògica de la llar d'infants Sol Solet. Formadora d'adults en temes bàsicament de pedagogia activa.

 

Preu individual: 38€. Preu especial per a grups de 4 o més persones: 35€
Més informació i inscripcions: Institut de la Infància