Categories

Newsletter

Eix Estels - Colònies d'estiu de teatre

Eix Estels - Colònies d'estiu de teatre Ampliar

Colònies d'estiu de teatre amb classes teatrals amb Joan Pera i de doblatge amb Roger Pera

Tots els detalls a: http://ow.ly/7BRv30oFRzQ

Dades de contacte:

Eix Estels

Web: https://www.eixestels.com
Correu electrònic: hola@eixestels.com
Telèfon902 12 36 12 / 93 265 27 86
Adreça: Passeig de Taulat 235. Local 1. 08028 Barcelona
Facebook
Twitter
Instagram


Más detalles

Añadir al carrito


TEATRE AMB JOAN PERA I ROGER PERA

Colònies d'estiu de teatre amb classes teatrals amb Joan Pera i de doblatge amb Roger Pera

Edats: 10-17 (3er Primària - 2n Batx.)
 
Torns:

Del 30 de juny al 6 de juliol: 481€

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria.

A quina casa de colònies es fa?  La Llobeta


Amb Joan Pera, premi Gaudí d´Honor 2019,  actor i doblador amb més de 40 anys d’experiència. Ha fet cine (Yukatán, La fuera del destino, 23F, Vicki Cristina Barcelona), televisió i especialment ha centrat la seva carrera en el món del teatre ( “L’avar de Moliere”, “El Fantasma de Canterbille”) El seu primer gran èxit teatral “La extraña pareja” conjuntament amb Paco Morán va marcar un record d’espectadors encara imbatut avui en dia. Acompanyat del seu fill en Roger Pera, actor i doblador de personatge tan il·lustres com Spiderman o Matt Damon.
 
Molt més que unes colònies on practicarem i millorarem les tècniques del teatre.  Unes colònies on també explorem i descobrim que és la cultura del teatre i quins són els valors intrínsecs, perseverança, coneixement del nostre cos i les nostres emocions, expressió corporal i capacitat comunicativa, etc.

 

 

PER QUÈ COLÒNIES D'ESTIU DE TEATRE AMB JOAN PERA?

Escull aquest programa si vols que el teu fill/a millori les seves capacitats d'interpretació, els dots per parlar en públic i les tècniques per transmetre emocions i missatges efectivament als altres. Amb Joan Pera, que té una reconeguda i sòlida carrera com a actor de més de 40 anys, i el seu fill Roger Pera, reconegut actor i doblador de personatges.
 
Activitats de Teatre: 3 hores diàries de MasterClass de teatre, tècniques d’interpretació: expressió verbal i no verbal, píndoles formatives de: entonació, escenificació, llenguatge corporal i postura corporal, tècniques d’estudi i memorització d'un text, no ser un personatge sinó convertir-se en ell/ella, distància emocional, doblatge.
 
Activitats d'aventura i natura: pista americana Inflable, tir amb arc mòbil, circuit aeri d'aventura sobre els arbres, tallers de circ, excursió al Gorg de l'Avancó o als Gorg d'Aiguafreda (segons edat) per banyar-nos, piscina diària, gimcana d'aigua, experimentació musical, Arts&Crafts.
 
Activitats alternatives i transversals on gaudiran coneixement del medi ambient, i així,  conscienciar l’impacte que té la humanitat al món: taller d'experimentació musical on jugarem amb la música, taller d’art i manualitats on explicarem diferent línies de creació i imaginació. 
 
Un gran repte col·lectiu a través de jocs i dinàmiques de cooperació que cada dia de l'estada ens farà superar i créixer individualment i com a grup.
 
A més, 15 minuts diaris després d'esmorzar de relaxació, gestió d'emocions, i preparació del nostre cos i ment per tot un dia ple d'activitats (tipus ioga, mindfulness, etc.).

 

Tots els detalls a: http://ow.ly/7BRv30oFRzQ


COM RESERVAR?

ONLINE:   https://www.eixestels.com
PER TELÈFON: 93 265 27 86
PERSONALMENT: Passeig del Taulat 235, Barcelona (de dilluns a divendres de 8:00 a 19:00h) / Rambla Camp de l'aigua, Centelles (de dilluns a divendres de 8:00 a 13:30h)
PER CORREU: hola@eixestels.com (Resposta en 24 hores)


4 Activitats més a la mateixa categoria: