Categories

Newsletter

St.Q Black - Divendres 17 de maig, 2019

St.Q Black - Divendres 17 de maig, 2019 Ampliar

Programació 17 de maig, 2019

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Sotasons

Programes relacionats: St.Q Black

Más detalles

Añadir al carrito


Black Caravan - Divendres 17 de maig, 2019

Jornada de petits concerts repartits per diverses places de la ciutat enllaçades per una Marching Brass Band de Jazz local Bandacetamol, que ens transforma Sant Cugat en New Orleans per unes hores a ritme de Jazz.

 

19h

St.Q Black. Black Caravan. Chino Swingslide

Lloc: Plaça de Sant Pere

Chino Swingslide és un fanàtic del blues, nascut a Argentina el 1980. Amb 25 anys de carrera musical a l'esquena, va començar tocant al carrer i avui en dia és un dels noms més importants del blues de Barcelona. En Chino ens portarà als inicis del blues de Mississipí de la dècada del 40s i el seu blues simpàtic, les seves anècdotes a la seva passió, que ens porten a un concert dinàmic i divertit.

 

20:15h

St.Q Black. Black Caravan. TotaBlues

Lloc: Plaça Pep Ventura

El concert d'un veterà del blues, Flavio Rigatozzo, en el seu format de duet: TotaBlues. Amb més de 25 anys sobre els escenaris i la seva màgica harmònica, TotaBlues ens portarà cap a Memphis amb el so del Rhythm'n'Blues dels joves 50’s avançarem en el nostre viatge per l’historia de la música negra.

 

21:30h

St.Q Black. Black Caravan. Nòmada Trio

Lloc: Plaça Augusta

Nòmada Trio: Projecte format per Noemi Sil·lah Xiberta (trompeta i veu), Mariona Xiberta (baix i veu ) i David Xiberta (ukelele elèctric i veu). L'originalitat del grup rau en la formació, inusual pel tipus de música: Jazz, Soul i Rhythm & blues i temes propis. Aquest trio ens portarà cap a Chicago i els sons de finals dels 50s i principis dels 60s. La banda ens farà ballar al ritme dels millors temes de Ray Charles, Sam Cooke, Etta James o Aretha Franklin.

 

22:45h

St.Q Black. Black Caravan. Trifàsic

Lloc: Plaça de l'Alcalde Magí Bartralot

Trifàsic: Projecte a trio de la cantant santcugatenca Drölma Generelli, on, trobarem les millors versions de soul, funk i fins al rock més clàssic d'Elvis Presley o els Eagles. Generelli és excantant de la ja desapareguda banda Insiders, guanyadors del concurs Boca Grossa de joves talents el 2015. També excantant del projecte Ultrahot Funk System, es presenta com una de les joves promeses locals i com una aposta tant del festival com dels seus promotors.

 

23:59h

St.Q Black. Black Caravan. Fire Warriors Sound

Lloc: Sant Sam

Fire Warriors Sound és un col·lectiu dels Hostalets de Balenyà, dedicat a la difusió de la música reggae, actiu des de finals de l'any 2003 com a col·leccionistes i selectors de música jamaicana.

 

Programes relacionatsSt.Q Black