Categories

Newsletter

Presentació de Biznelis, joc educatiu d'emprenedoria i de gestió empresarial - 19h

Presentació de Biznelis, joc educatiu d'emprenedoria i de gestió empresarial - 19h Ampliar

Data: 3 de juliol, 2019

Hora: 19:00h

Recomanat a: 10 a 12 anys.

Entrada gratuïta

Lloc: Abacus

Adreça: C/ Torre, 6 

08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 931 173 863

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Kidnelis

Más detalles

Añadir al carrito


El joc Biznelis impulsa l'esperit emprenedor i desperta la vocació empresarial de nens i nenes de 10 a 12 anys. Presentació a càrrec de la presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, Marta Fàbregas; la directora executiva d'EdBuilding, Susana García; i el cofundador de Kidnelis, Joan Reixach.

En el joc apareixen més de 125 conceptes bàsics del món de l’empresa. Els jugadors hauran de fer créixer els seus negocis tenint en compte que no només es tracta de fer diners, sinó de desenvolupar competències com la responsabilitat, el creixement personal i professional o la reversió social dels beneficis.

Aquest producte porta el segell de qualitat pedagògica de la plataforma educativa EdBuilding de Sant Cugat, dedicada a la innovació educativa, una marca que s'anirà introduint a partir d'ara en tots els productes Kidnelis. A més, els continguts de les fitxes, així com les instruccions del joc han estat revisat lingüísticament pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell. La XDESC (Xarxa de Dones emprenedores de Sant Cucat) és la xarxa oficial del joc.

 

Programes relacionatsActivitats i esdeveniments empresarials

6 Activitats més a la mateixa categoria: