Categories

Newsletter

Campionat Intercontinental d'Hoquei Patins - 10h

Campionat Intercontinental d'Hoquei Patins - 10h Ampliar

Data: del 7 al 13 de juliol, 2019

Hora: 10:00 - 00:00h

Lloc: Zona Esportiva Municipal Rambla del Celler - Pavelló II

Adreça: Rambla de Jaume Sàbat, 5 

08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 935 830 345

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: World Roller Games 2019

Más detalles

Añadir al carrito


Sant Cugat és una de les cinc ciutats catalanes que acollirà alguna competició dels World Roller Games Barcelona 2019. Concretament, el PAV2 de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) Rambla del Celler serà escenari del Campionat Intercontinental d’hoquei patins, del 7 al 13 de juliol.

 

Seleccions participants

Campionat Intercontinental sènior masculí 
Alemanya, Brasil, Andorra, Gran Bretanya, Suïssa, Austràlia, Moçambic i Egipte.

Campionat Intercontinental sènior femení
Colòmbia, Estats Units, Índia, Egipte, Japó, Gran Bretanya i R.P. Xina.   

Dissabte 6 de juliol hi haurà les sessions d’entrenament dels equips i els partits es jugaran a partir de les 10 h de diumenge 7. La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc a les 23.30 hores del dissabte 13 de juliol.

L’accés al PAV2 serà gratuït per veure la competició, fins a completar el seu aforament. Podeu consultar awww.wrg2019.com el calendari de partits a la ZEM Rambla del Celler o descarregar-vos el document relacionat.

 

World Roller Games 2019

Barcelona viurà del 4 al 14 de juliol de 2019 el més gran esdeveniment mundial que agrupa els campionats del món de totes les disciplines de roller sports. Al llarg d’onze dies de competició, els World Roller Games veuran en acció més de 4.000 atletes. Els WRG coronaran els millors del món d’onze disciplines: Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard.

Els World Roller Games 2019 se celebraran en 13 seus repartides en 5 ciutats: Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Mollet del Vallès.

9 Activitats més a la mateixa categoria: