Categories

Newsletter

Espai Sofía - Tallers Montessori "LA CAIXA DE LLUM COM A RECURS PEDAGÒGIC I CREATIU"

Espai Sofía - Tallers Montessori  "LA CAIXA DE LLUM COM A RECURS PEDAGÒGIC I CREATIU" Ampliar

Dia: 26 d'octubre, 2019

Hora: 12h

Preu: 85€

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Espai Sofia
Adreça: Rambla de Can Móra 17. 08172 Sant Cugat del Vallès
Telèfon: 673 983 903
Web: espaisofia.com 
Correu electrònic: info@espaisofia.com

Facebook
Instagram

 

Más detalles

Añadir al carrito


 

 

EL TEU ESPAI A SANT CUGAT PER ACTIVITATS FAMILIARS

L'Espai Sofia és un lloc al centre de Sant Cugat del Vallès, on pots venir amb el teu fill i passar-ho bé. Aprendre i jugar en família.

Oferim activitats per a nens, mares i pares amb nadons i dones embarassades. Podràs trobar formacions i xerrades sobre temes actuals del món de la criança.

 

 

Tallers Montessori  "LA CAIXA DE LLUM COM A RECURS PEDAGÒGIC I CREATIU"


Dirigit a:

-Pares i mares amb nens de 2 a 12 anys. -Educadors de l'etapa d'infantil i primària. -Estudiants. -Altres persones interessades en aquest recurs utilitzat en els ambients Reggio Emilia.

La caixa de llum com a recurs pedagògic i creatiu


Continguts del taller:


(Sessió teòrica)
-Què és una caixa de llum? Origen, característiques tècniques i recomanacions d'ús. -Fins pedagògics -Propostes pedagògiques i creatives Materials base per a l'adaptació i creació de projectes Presentació de propostes adaptades a temes o projectes.
CONTINGUTS Els continguts inclouen l'etapa d'infantil i primària adaptant el material al currículum. Veurem propostes de pensament lògic, àrea sensorial, de lecto escriptura, matemàtiques, experimentació i materials Montessori adaptats a la caixa de llum.
www.montessorientucasa.com 

 

 

 


(Sessió pràctica)
-Adaptació de materials per temes i edats. Creació artesanal. Tècniques de contacontes. Taller d'experimentació i creació de material. objectius:
Conèixer els usos que se li poden donar a la caixa de llum com a recurs pedagògic i creatiu. Conèixer les característiques tècniques de la caixa de llum i les recomanacions d'ús. Tenir la capacitat d'adaptar qualsevol tema que vulguem treballar a la caixa de llum elaborant artesanalment el material o presentant-se de diferents maneres. Conèixer diferents tècniques d'elaboració de material i elements base dels quals partirem per a la creació. Experimentar amb materials sobre la taula de llum. Crear els vostres propis materials en el temps dedicat a taller.

 

 

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Espai Sofia
Adreça: Rambla de Can Móra 17. 08172 Sant Cugat del Vallès
Telèfon: 673 983 903
Web: espaisofia.com 
Correu electrònic: info@espaisofia.com
Facebook
Instagram

 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat