Categories

Newsletter

Museu del Còmic i la il·lustració de Sant Cugat

Més informació a:

Lloc: Museu del Còmic de Sant Cugat
Plaça de Pep Ventura, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès 
Web: museudelcomic.org/
Correu electrònic: info@museudelcomic.org
Telèfon: 93 589 11 94
Instagram
Facebook

Más detalles

Añadir al carrito


 

Museu del Còmic i la il·lustració de Sant Cugat

 

El Museu del Còmic i la il·lustració de Sant Cugat és el primer a obrir les seves portes en el nostre territori. Ubicat en un edifici de meitat del segle XIX, que acaba de ser remodelat per donar cabuda a aquest museu de la vinyeta, del dibuix i la il·lustració.Un Museu que proposa un recorregut per la història dels còmics i els seus protagonistes, per les diferents etapes i evolució del seu llenguatge. Tot això a través de centenars de capçaleres aparegudes en el període 1890/1990.Més de cent anys de narrativa gràfica -amb progressiu i creixent reconeixement-, que han convertit al Còmic en art major i que avui conflueixen en aquest centre. 

 

 

 

Exposició permanent

L’Exposició permanent proposa un recorregut que abraça des de la primera publicació posicionada del tot en el camp de la narrativa gràfica (The Monigoty, 1897) fins a les capçaleres o personatges d’època més recent. Sense oblidar les primeres revelacions del medi en revistes infantils i satíriques que es remunten a meitat del segle XIX. Un discurs que arrenca en aquests inicis, en les seves primeres manifestacions, travessant la seva evolució gràfica i conceptual, la seva expansió definitiva a mitjans del segle XX, per finalitzar a la dècada dels anys 80 del passat segle, quan la Historieta es fa major d’edat i entra decididament en el target adult. 

 

PREUS:

Entrada general: 7€
Entrada reduïda*: 4€
Visites escolars: 3€/nen (grup mínim 25)
Visites grups: 4€/persona (grup mínim 25) 

* Nens de 6-12 anys / Majors de 65 anys / Discapacitats

AmiCs del Museu: 50 €/any (si vols col·laborar amb el museu i ajudar al seu manteniment, pots fer-te “amic del museu” i, a canvi, podràs accedir-hi totes les vegades que vulguis mentre duri la teva condició de soci protector)

 

Exposicions temporals 

Més informació a:

Plaça de Pep Ventura, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona  
 
Web: museudelcomic.org/ Correu electrónicinfo@museudelcomic.org
Telèfon: 93 589 11 94


 


5 Activitats més a la mateixa categoria: