Categories

Newsletter

Teatre. "La reina de la bellesa de Leenane" - 19h

Teatre. "La reina de la bellesa de Leenane" - 19h Ampliar

Data: 17 de novembre, 2019

Hora: 19:00h

Durada: 1 hora i 40 minuts

Preu: 28€

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Adreça: Pl. Victoria dels Àngels, 1

08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 935 907 690

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Más detalles

Añadir al carrito


De Martin McDonagh. L'òpera prima del dramaturg angloirlandès Martin McDonagh parla d'uns personatges devorats per la rancúnia en un poble remot de l'oest d'Irlanda.

Al petit poble irlandès de Leenane, a la comarca de Connemara, viuen Mag Folan i la seva filla Maureen. Mare i filla conviuen a base de manipulacions enclaustrades a l'antiga casa familiar. Maureen passa els dies veient com la seva joventut se li va escapant mentre es cuida de la seva mare. L'arribada de Pato i Ray Dooley sacsejarà la rutina de les Folan i farà incrementar encara més la tensió entre elles.

L'obra, que forma part de la primera trilogia de McDonagh titulada The Leenane Trilogy (juntament amb A Skull in Connemara / La calavera de Connemara i The Lonesome West / Oest solitari), parla de la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i de com, moltes vegades, repetim els errors i fracassos d’aquells que han vingut abans que nosaltres.

Fitxa artística: Traducció: Vicky Peña. Direcció: Julio Manrique. Intèrprets: Enric Auquer, Marissa Josa, Marta Marco, Ernest Villegas. Producció: La Perla 29.

Parlem de... "La reina de la bellesa de Leenane", amb la companyia. En acabar la funció, a la platea. Del programa OFF Ciutat.

 

Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

9 Activitats més a la mateixa categoria: