Categories

Newsletter

Teatre. "Cançó per tornar a casa" - 21h

Teatre. "Cançó per tornar a casa" - 21h Ampliar

Data: 17 de gener, 2020

Hora: 21:00h

Durada: 1 h i 30 min

Preu: 28€ 

Lloc: Teatre-Auditori Sant Cugat

Adreça: Pl. Victoria dels Àngels, 1

08172 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 935 907 690

Font: Ajuntament de Sant Cugat

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori

Más detalles

Añadir al carrito


De Denise Despeyroux
T de Teatre

Una fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama. Què passa quan es retroben tres exactrius unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès? T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb molt d’humor i algunes pinzellades dramàtiques.

L'home de semblant turmentat és realment el Malcolm Logan? La Renata ho té ben clar i intentarà convèncer-lo perquè escrigui la seva última obra per a elles. Serà el destí que els ha reunit perquè puguin tornar a triomfar?

La companyia, amb una trajectòria de gairebé trenta anys i més d'un milió d’espectadors, ha creat onze espectacles, dels quals Petits contes misòginsHomes!CriaturesAixò no és vida15Aventura!Com pot ser que t'estimi tantDelicades i E.V.A. s’han representat al Teatre-Auditori.

 

Més informació i venda d'entradesTeatre-Auditori
Activitat complementàriaParlem de... Cançó per tornar a casa, amb la companyia. Dimarts, 14 de gener, 20 h. A la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Entrada gratuïta.

9 Activitats més a la mateixa categoria: