Categories

Newsletter

Eix Estels - CAMBRIDGE EXPRESS

Colònies d'estiu amb un intensiu d'anglès per preparar els exàmens oficials de Cambridge

Tots els detalls a: http://ow.ly/aeQJ30qcx54

Dades de contacte:

Eix Estels

Web: https://www.eixestels.com
Correu electrònic: hola@eixestels.com
Telèfon902 12 36 12 / 93 265 27 86
Adreça: Passeig de Taulat 235. Local 1. 08028 Barcelona
Facebook
Twitter


Más detalles

Añadir al carrito


Resultado de imagen de eix estels

CAMBRIDGE EXPRESS

 

Un curs intensiu d'anglès de 2 setmanes focalitzat en la preparació i realització pels exàmens oficials Cambridge nivells PET, KET, FIRST.  Amb monitors nadius (teachers) i monitors especialitzats en estades lingüístiques.  

Les colònies d’estiu en anglès d’Eix Estels estan acreditades per Chaplin’s Language Consultants, centre preparatori d'examens oficials de Cambridge University i centre oficial de Trinity College i Oxford.

Diferents grups adaptats segons el nivell d'anglès (marc europeu) per treballar gramàtica, vocabulari, comprensió, pronunciació i conversa. Treballarem els principals aspectes idiomàtics de forma lúdica i participativa, com si fos un projecte transversal durant el dia on tot té un perquè! Aprofitant trets diferencials de la cultura anglosaxona, es desenvoluparan dies temàtics durant la setmana que vehicularan les activitats del dia i la nit. D´aquesta manera milloraran el seu nivell d'anlgès de forma lúdica i pràctica.


El programa inclou les taxes del dret a examen i titulació oficial Cambridge (PET I KET for Schools), que es realitzarà en el transcurs de les colònies (trasllat a Barcelona inclòs). Els alumnes que es preparin pel FIRST for Schools i opcionalment vulguin presentar-se a l'examen oficial hauran d'anar pel seu compte a fer l'examen a Barcelona el dia 25 de Juliol, previ pagament del suplement drets d'exàmens first (+90€).

A les colònies d'estiu 2019, el 100% dels participants que es van presentar als exàmens First, PET i Ket van aprovar, segur que aquest estiu repetim l'èxit!
 
Cambridge Express
 
 
Edats
12-17 (1er ESO - 2n Batx.)
 
 
Torns

Del 5 al 18 de juliol (2 setmanes): 959€

Aquests preus no inclouen 1,65€ en concepte d'assegurança obligatòria, ni els drets a realitzar l'exàmen oficial First for Schools que tenen un cost de 90€ adicionals.

 

Preus des de
Des de 959€

 

A quina casa de colònies es fa?
Casa de colònies la llobeta
 
Tots els detalls a: http://ow.ly/aeQJ30qcx54

COM RESERVAR?

ONLINE:   https://www.eixestels.com
PER TELÈFON: 93 265 27 86
PERSONALMENT: Passeig del Taulat 235, Barcelona (de dilluns a divendres de 8:00 a 19:00h) / Rambla Camp de l'aigua, Centelles (de dilluns a divendres de 8:00 a 13:30h)
PER CORREU: hola@eixestels.com (Resposta en 24 hores)


 

 

 

 

 

Tots els detalls a: http://ow.ly/aeQJ30qcx54

8 Activitats més a la mateixa categoria: