Categories

Newsletter

Cool-Stay - Cursos/Estades

A Cool-Stay oferim estades d’immersió 100% en anglès a Irlanda amb famílies on almenys un dels membres es professor.

Dades de contacte:

Cool-Stay
Adreça: 
Av. Ramon Escayola, 30, 08197 Valldoreix
Correu electrònic: info@cool-stay.com
Telèfon: 
+ 34 656 592 989 

Web: https://cool-stay.com/

Más detalles

Añadir al carrito


 

CURSOS/ESTADES

Oferim estades a diferents països (Irlanda, Nova Zelanda, Canadà i Barcelona) perquè qualsevol persona (nens o adults) interessada en millorar un idioma pugui aprofitar al màxim el temps i els diners.

 

A COOL-STAY tenim uns trets diferencials:

L’estudiant s’allotja a casa del professor, el que garanteix una immersió total.
Les classes són particulars sense que hi hagi cap altra persona que pugui interferir en l’atenció de l’estudiant.
Donem suport a les famílies abans i durant l’estada de l’estudiant i en especial a famílies que no parlin fluidament l’idioma del país de destí.

Sabem per experiència pròpia que la millor manera d’aprendre un idioma és vivint-lo. Volem evitar que l’estudiant vagi a un altre país i es trobi envoltat d’altres estudiants que parlen la seva mateixa llengua i en classes massificades on no es té en compte el nivell de l’alumne.

L’objectiu dels nostres cursos és ajudar-vos a millorar l’idioma de manera ràpida en el temps més curt possible. Tots els cursos són intensius i variats.

 

Creiem que la completa immersió en l’idioma escollit fa que us aïlleu de la vostra llengua materna i el milloreu de forma evident. Les converses durant els àpats, les visites, la televisió i els contactes de la família seran tots en anglès/espanyol/català. Viure amb el vostre professor o professora significa que tindreu un guia a totes hores, no només quan feu les classes particulars.

Vosaltres mateixos sou els que escollireu les dates que millor us vagin. Podeu triar 10, 15, 20 or 25 hores d’anglès/espanyol/català per setmana. Tots els cursos es basen en classes particulars.

 

 

  

 

 

 

Aprendreu l’idioma al vostre ritme. Tots els cursos estan dissenyats tenint en compte les vostres necessitats i no les necessitats d’un grup.

La millor manera de no sentir-se tímid, nerviós o diferent com passa en classes amb alumnes de diferents edats, interessos i capacitats és  tenir el propi professor a casa. De cara els pares també és una manera de comprovar que els seus fills són supervisats en tot moment.

 

 

Qui som?

Testimonis

 

Dades de contacte:

Cool-Stay
Adreça: 
Av. Ramon Escayola, 30, 08197 Valldoreix
Correu electrònic: info@cool-stay.com
Telèfon: 
+ 34 656 592 989 
Web: https://cool-stay.com/


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat