Categories

Newsletter

Futbol Sala Sant Cugat

Futbol Sala Sant Cugat Ampliar

La nostra història - Els inicis d'aquest club es remunten a l'estiu de 1978,quan alguns jugadors de futbol de la nostra ciutat van decidir formar un equip de futbol sala anomenant-lo "Club Sporting Sant Cugat". 

Dades de contacte:

Adreça: Rambla Celler s/n. 08172 - Sant Cugat del Vallès      
Telèfon: 654558537
Web: www.futbolsalasantcugat.es

Más detalles

Añadir al carrito
La nostra història

Els inicis d'aquest club es remunten a l'estiu de 1978, quan alguns jugadors de futbol de la nostra ciutat van decidir formar un equip de futbol sala anomenant-lo "Club Sporting Sant Cugat".  

El Club Sporting Sant Cugat, posteriorment anomenat futbol sala Sant Cugat és un dels clubs pioners del futbol sala català. Aquest va ser el primer nom que va rebre l'entitat, mantenint aquesta denominació fins a la temporada 1988/89. 


Al llarg d'aquest període el primer equip del club ha anat disputant les diverses categories, obtenint grans resultats com va ser la temporada 1993/94 amb la victòria en el campionat de lliga 1ªNacional "A". 

Aquest èxits van permetre al club ascendir a la Divisió de Plata del Futbol Sala Espanyol, on va romandre durant 5 temporades consecutives. 

La temporada 2004/05 després d'una magnifica temporada on el primer equip de l'entitat va obtenir la victòria en el campionat de lliga 1ªNacional "B" l'equip va aconseguir un ascens de categoria.

 

 

Dades de contacte:

AdreçaRambla Celler s/n. 08172 - Sant Cugat del Vallès      
Telèfon654558537
Web: www.futbolsalasantcugat.es

3 Activitats més a la mateixa categoria: