Categories

Newsletter

Patí Hoquei Club Sant Cugat - Escola d'Iniciació

Patí Hoquei Club Sant Cugat - Escola d'Iniciació Ampliar

El P.H.Club Sant Cugat va començar les seves activitats com a club d'hoquei al any 1.967 on diversos equips van iniciar els seus entrenaments. 

www.phcsantcugat.com

Rambla del Celler Cooperatiu s/n
08172 - Sant Cugat del Vallès
Tel. 659.32.65.23
Fax 93.871.21.79Más detalles

Añadir al carrito


El P.H.Club Sant Cugat va començar les seves activitats com a club d'hoquei al any 1.967 on diversos equips van iniciar els seus entrenaments. 

Els primers partits es van disputar el 8 de desembre de 1.969 davant del Cerdanyola, club decà del hoquei nacional. 


ESCOLA D'INICACIÓ 

Mª Rosa Tamburini, nova Directora Tècnica de l'Escola d'Iniciació del PHC Sant Cugat

Mª Rosa Tamburini, serà a partir de la propera temporada la nova Directora Tècnica de l'Escola d'Iniciació del PHC Sant Cugat. Tamburini, centrarà la tasca com a tècnic d'hoquei patins en la formació de la base, a través de l'escola d'iniciació, aplicant la metodologia del club en l'ensenyament de les tècniques bàsiques per a l'aprenentatge de l'hoquei patins. 

Tamburini és molt estimada al club i ha estat sempre lligada al PHC Sant Cugat, on va començar a patinar, ha passat per totes les categories del club fins ara, i on a més n'és un dels puntals de l'equip d'OK Lliga femení.

També te experiència dins l'àrea tècnica del club i ja porta bastants temporades com a entrenadora de diversos equips del club, i també col·labora sovint amb els campus de tecnificació i de promoció de l'hoquei patins arreu que organitza la Federació Catalana de Patinatge. 

Com a jugadora ha estat internacional molts cops amb la selecció estatal, participant en Campionats d'Europa i del Món. També ha representat a la Selecció Catalana en nombrosos campionats i tornejos. 

La Mª Rosa és Màster Internacional en Sport Management per l' Sport Studies Institut Johan Cruyff. Va ser guardonada per la Generalitat de Catalunya amb el Premi ARC 2007 en reconeixement als èxits aconseguits a nivell internacional amb la Selecció Catalana. 

Al capdavant de l'escola, substitueix a en Toni Sariol el qual les darreres dues temporades ha estat fent aquesta tasca. 


Grups i Horaris

Escola A:      
Dilluns 17:30 19:00 St.Francesc
Dissabte 9:30 11:00 J.Tubau
       
Escola B:      
Dijous 17:30 19:00 St.Francesc
Dissabte 11:00 12:30 J.Tubau
 
 
 
 
 
 

2 Activitats més a la mateixa categoria: