Categories

Newsletter

Unió Ciclista Sant Cugat

Escola de Ciclisme 

Dades de contacte:

Unió Ciclista Sant Cugat 

Web: www.ucsantcugat.cat  
Correu electrònic info@ucsantcugat.cat 
Adreça: 
Pavelló Esportiu Municipal (PAV2) – Rambla Jaume Sàbat s/n. 08172 – Sant Cugat del Vallès  
Telèfon: 936 743 597 / Mòbil 606 877 334

 


Más detalles

Añadir al carrito
La Unió Ciclista Sant Cugat és un dels clubs més antics de la ciutat, amb més de 50 anys d’història.

Tot va començar el dia 8 de setembre de 1957 quan un grup d’aficionats al ciclisme va posar-se d’acord per crear un club ciclista a Can Cardona. Aquells esforçats de la carretera (anaven a treballar cada dia a Barcelona en bicicleta) van formar la “PEÑA CICLISTA QUIERO Y NO PUEDO”.Escola de Ciclisme 

Característiques del curs.

Els curs estarà format per 4,15h a la setmana repartides en dos dies. Dimarts de 17,45h a 19,30h i dissabtes de 9,30h a 12h. En les quals es treballaran tan pràctica com teoria. En aquests dos dies els alumnes estaran sempre acompanyats per els dos monitors. 

No importa si no en saps gens d’anar amb bici. D’això es tracta, de que n’aprenguis. T’ho garantim en quatre sessions. 

Si tens fins a 120 anys i ets jove, vine amb nosaltres a disfrutar de la bicicleta i 
de la companyia ciclera. 


Escola Juvenil de Ciclisme

La Unió Ciclista col·labora amb la UMED en l’ensenyament de les tècniques ciclistes als infants de la ciutat de Sant Cugat i aportant-hi part dels monitors, i més recentment amb l’entrega del vestuari adequat per a la pràctica del ciclisme a tots els nens inscrits en els cursos de ciclisme.

 

Curset d'Iniciació al Ciclisme per a adults 

Cada setmana ens trobem a les 10.00h davant del quiosc de la Rambla del Celler. Encara t’hi pots apuntar i nosaltres hi esterem encantats de gaudir de la teva presència.  


Cicloturisme

Aquesta secció organitza sortides de turisme amb bicicleta per a totes aquelles persones (ciclistes o no) que  volen practicar el ciclisme  però un ciclisme lúdic, ecológic, social, etc. amb la seguretat i recolsament de la Unió Ciclista Sant Cugat.

Amb la bici fem: Passejades, turisme, vies verdes, sortides nocturnes de farra….i el que se’ns acudeixi.  

Secció CicloEsport


Grup Llarga Distància

Som una colla de ciclistes del Club que a més s’ha marcat com a fita esportiva participar en el major nombre possible de Marxes del calendari.

Per assolir aquest repte amb éxit, seguim un entrenament específic. Del que es tracta és de passar-s’ho d’allò més bé i no patir.

 

Grup Clàssiques

Aquesta secció és la base històrica del Club, i actualment s’està enfocant dins de l’àmbit del ciclisme de carretera com la porta d’entrada de nous socis practicants d’aquest tipus de ciclisme.

El nivel és mitjà i també hi poden cabre els nouvinguts amb poca experiència. Nosaltres sempre esperem i no deixem que els de la cua estiguin sols durant el recorregut de cada diumenge. Com a totes les seccions de la UCSC, nosaltres primem la seguretat, l’amistat i el passar-nos-ho bé fent el que ens agrada: “CICLISME” (i les seces amb butifarra).


Marxes

Sortides Especials


Dades de contacte:

Unió Ciclista Sant Cugat 

Web: www.ucsantcugat.cat  
Correu electrònic info@ucsantcugat.cat 
Adreça: 
Pavelló Esportiu Municipal (PAV2) – Rambla Jaume Sàbat s/n. 08172 – Sant Cugat del Vallès  
Telèfon: 936 743 597 / Mòbil 606 877 334
 

4 Activitats més a la mateixa categoria: