Categories

Newsletter

El Musical - Programa Bressol (P1 i P2)

Consta d'una sessió setmanal de 45 minuts on nens, pares/mares i mestra comparteixen el gust per a fer música en un moment en què els infants són especialment receptius a aquest llenguatge. 

Més informació i inscripcions a:

Lloc: El Musical

Telèfon: 93 580 42 46 

Adreça: C/ Ramon Llull, 16 Bellaterra

Correu electrònic: info@elmusical.cat 

Web: www.elmusical.cat 

Facebook

Más detalles

Añadir al carrito


El Musical és un centre privat d’educació i recerca musical, autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.   

"Amb més de 25 anys d’experiència en el món de l’educació i la música i amb un sòlid i valuós equip de professionals, hem elaborat un projecte educatiu adaptat als diferents perfils, interessos i edats dels alumnes, intentant sempre transmetre l’amor a la música."


Programa Bressol

Programa pensat per a nens i nenes d'1 i 2 anys (P1 i P2)

 

Consta d'una sessió setmanal de 45 minuts on nens, pares/mares i mestra comparteixen el gust per a fer música en un moment en què els infants són especialment receptius a aquest llenguatge.Fer música afavoreix el creixement harmònic i equilibrat dels infants. Ajuda al desenvolupament motriu i del llenguatge i promou la participació de les famílies en l'educació dels seus fills. També ajuda a integrar l'infant a la cultura del país on viu, ja que utilitza bàsicament elements musicals propis de la nostra cultura i tradició i fomenta la convivència entre ésser humans, compartint el plaer de fer música conjuntament en un entorn ric en espontaneïtat i creativitat.


Més informació i inscripcions a:

Lloc: El Musical

Telèfon: 93 580 42 46 

Adreça: C/ Ramon Llull, 16 Bellaterra

Correu electrònic: info@elmusical.cat 

Web: www.elmusical.cat 

Facebook>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat