Categories

Newsletter

CIC Idiomes - Xinès - Joves i Adults

Aprendre xinès a CIC Escola d’Idiomes és possible! Amb la col·laboració de l’Institut de Cultura Xinesa (ICC), oferim cursos per a joves i adults.

Dades de contacte: 

CIC Escola d'Idiomes 

Webwww.iccic.edu/idiomes
Correu electrònicidiomesasantcugat@iccic.edu 
Telèfon: 935898108
Adreça: Av. Generalitat, 199-201. Sant Cugat del Vallès

Facebook


Más detalles

Añadir al carritoCIC Escola d’Idiomes, avalada pels més de 50 anys dedicats a l’organització de cursos d’idiomes. Comptem des de sempre amb la col·laboració de destacats professionals, especialistes en l’ensenyament de llengües estrangeres.

Formem el professorat de manera contínua en el nostre estil i metodologia, posant èmfasi en les noves tecnologies. L’alumnat, gràcies al seguiment personalitzat de l’equip de coordinació, té garantit el màxim progrés en el seu aprenentatge. Per la llarga experiència i bons resultats assolits, CIC Escola d’Idiomes ha obtingut un reconeixement que ens permet tenir un paper clau en l’obtenció de certificats i titulacions. També disposem d’un Departament d’Estades Lingüístiques propi, que complementa l‘oferta de la nostra escola, organitzant colònies en anglès a Catalunya i programes d’immersió lingüística a arreu del món per a joves i adults

 

Xinès:

Aprendre xinès a CIC Escola d’Idiomes és possible! Amb la col·laboració de l’Institut de Cultura Xinesa (ICC), oferim cursos per a joves i adults. L’ICC es va fundar l’any 2003 amb l’objectiu d’establir vincles entre comunitats a través de la llengua i de la cultura.

 

 

 

Serveis

CIC Escola d’Idiomes Sant Cugat ofereix els serveis, les tecnologies i la infraestructura següents al seu alumnat i famílies.
Tots els serveis són gratuïts i estan inclosos en el preu dels cursos.
Aula d’estudi i servei de vigilancia.
Aules connectades i interactives.
Aules d’ordinadors.
Biblioteca.
Pati amb zones verdes i pistes de futbol i bàsquet.
Venda de llibre.
Fàcil accés i aparcament gratuït.

 

 

Dades de contacte:

CIC Escola d'Idiomes

Webwww.iccic.edu/idiomes
Correu electrònicidiomesasantcugat@iccic.edu 
Telèfon: 935898108
Adreça: Av. Generalitat, 199-201. Sant Cugat del Vallès

Facebook

 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat

2 Activitats més a la mateixa categoria: