Categories

Newsletter

El Musical - Acrobàtica

Edat: a partir de 7 anys. 

Més informació i inscripcions a:

Lloc: El Musical 

Adreça: C/ Ramon Llull, 16 Bellaterra 

Telèfon: 93 580 42 46  

Web: www.elmusical.cat  

Correu electrònic: info@elmusical.cat  

Facebook

Más detalles

Añadir al carritoEl Musical és un centre privat d’educació i recerca musical, autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.  


Acrobàtica

A les classes treballem a partir de la tècnica de la dansa contemporània i en especial el “release”. Primerament ens exercitem al terra per facilitar la consciència corporal i l’arrelament. Així ens preparem per traslladar els mateixos conceptes de moviment a la posició vertical i per poder passar d’un nivell a l’altre amb familiaritat, rapidesa i habilitat. 


Els objectius del curs són:

-Enfortir el centre corporal i l’experiència conscient de la relació entre centre i perifèria.

-Descobrir les potencialitats de les espirals que podem produir en el nostre cos

-Sorprendre’ns i divertir-nos amb elements més acrobàtics com les invertides, rodes, tombarelles, els salts, les lliscades i les rodades.

-Experimentar i optimitzar les possibilitats anatòmiques i energètiques del nostre cos per arribar a un moviment més orgànic i fluid.


La improvisació pautada és un moment important en cada classe: a través del moviment lliure pautat (ja sigui individual, en parelles o en grup) volem estimular l’alumne a que descobreixi jugant les potencialitats del seu cos, desenvolupi un estil de moviment propi al qual pugui integrar els elements tècnics estudiats, millorar l’expressió, la creativitat i la fantasia i, on a més, es reforci l’escolta d’un mateix i de l’altre així com també l’atenció a elements de la dansa com el tempo, l’espai i el ritme. 

 

Més informació i inscripcions a:

Lloc: El Musical 

Adreça: C/ Ramon Llull, 16 Bellaterra 

Telèfon: 93 580 42 46  

Web: www.elmusical.cat  

Correu electrònic: info@elmusical.cat  

Facebook

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 

1 Activitats més a la mateixa categoria: