Categories

Newsletter

Cia. Infantil i Juvenil de Can Ninot

Cia. Infantil i Juvenil de Can Ninot Ampliar

La Cia. Infantil i Juvenil de Can Ninot, en el seu segon any de vida, aposta per una formació teatral integral dels seus components.

Assajos: Dimarts i dijous a les 18.30 h.

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Can Ninot 
Telèfon: 626 59 89 21
Adreça: Carrer Sallés. 10. Sant Cugat del Vallès
Correu electrònic: info@canninot.cat
Webwww.canninot.cat
Facebook

Más detalles

Añadir al carrito


 

 

Escola de Teatre. Escola de Teatre en Anglès. Teatre de Titelles.
Can Ninot trobareu espectacles familiars, cursos de teatre per a totes les edats i cursos de teatre en anglès.  

 

Cia. Infantil i Juvenil 

La Cia. Infantil i Juvenil de Can Ninot, en el seu segon any de vida, aposta per una formació teatral integral dels seus components. Treballar en equip i per projectes, aprendre a parlar en públic, desenvolupar aptituds socials i de ressolució de conflictes, així com endinsar-se en la tècnica teatral des de tots els angles possibles és la finalitat de la nostra companyia. Volem formar persones, no actors. Volem que s'estimin la cultura i el teatre i que arribin a dominar tècniques que en un futur els hi seran molt útils dins el terreny professional i personal.  


 


La Cia. Infantil i Juvenil de Can Ninot efectua una proba d'ingrés per tal d'assegurar un nivell de qualitat i rendiment en el seu treball. El funcionament és molt diferent al dels cursos que desenvolupem al nostre petit teatre. En els cursos anuals hi pot entrar qualsevol persona prèvia matrícula. Aquí sel·leccionem als components com es faria en qualsevol altra companyia professional. Ara bé, no demanem el mateix rendiment ja que som molt conscients que treballem amb canalla en procés formatiu i precisament el que volem es brindar l'oportunitat a aquells que poden una miqueta més a treballar i formar-se més ràpid i millor. 


Assajos:

Dimarts i Dijous a les 18:30 h 


Inscripcions:

Cal passar una petita proba d'aptituds. Un cop superada, es pot formar part de la Cia. Infantil i Juvenil de Can Ninot. Poden incorporar-se nous membres al llarg de tot l'any. 


Més informació i inscripcions a:

Lloc: Can Ninot 
Telèfon: 626 59 89 21
Adreça: Carrer Sallés. 10. Sant Cugat del Vallès
Correu electrònic: info@canninot.cat
Webwww.canninot.cat
Facebook


 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat

7 Activitats més a la mateixa categoria: