Categories

Newsletter

Pinyes de Nadal

Pinyes de Nadal Ampliar

QUÈ NECESSITEM?

- Els elements bàsics són les pinyes i un esprai de colorar daurat.-

- A més, depenent del què vulguem fer amb les pinyes, o on les vulguem exposar, per fer les nostres creacions haurem de buscar per casa algun recipient decoratiu,  espelmes....-

Más detalles

Añadir al carrito


 

Guarnicions nadalenques de la forma més natural

Us agradaria fer un centre amb pinyes? O decorar els poms de les portes amb pinyes? 

A part de les decoracions que podem comprar a les fires i mercats d’arreu, també podem crear les nostres pròpies guarnicions.

 

Una idea molt fàcil i molt vistosa és pintar pinyesque podem haver recollit nosaltres mateixos uns dies abans.

Agafem les pinyes i les posem sobre un paper de diari. Protegim bé els voltants de on estiguem pintant per tal que l’esprai no ens embruti la taula, parets o el que tinguem a prop. Els protegim bé la cara (boca i nas) amb una mascareta o mocador, per tal de no respirar la pintura, i seguim bé les instruccions que se’ns indiqui per a l’ús de l’esprai.

I, després de tots els preparatius, ve la feina més fàcil: ruixem bé les pinyes amb la pintura daurada i, un cop ben tenyides, les deixem assecar.  

Quines creacions podem fer? 

Centres de taula

Col·loquem una espelma al mig d’un recipient o plat, i l’envoltem de les nostres pinyes pintades. Amb ben poca cosa ens quedarà un centre de taula preciós i molt elegant!

Decoracions per a l’arbre de Nadal

A part dels motius que tinguem per decorar l’arbre, podem agafar les nostres pinyes i distribuir-les per l’arbre, col·locant-les entre les branques per tal que s’aguantin soles. Ja veureu quin efecte més bonic i natural que donen.

Decoració per a la porta d’entrada a casa

Amb un filferro finet, anem unint les pinyes: passem el filferro per la part posterior de les pinyes per tal que quedi dissimulat. És com anar cosint pinyes. El podem fer tan gran com vulguem. El pengem a fora de casa, a la porta d’entrada, i així donarem la benvinguda a tot aquell que ens visiti durant les festes nadalenques.

 

www.sortirambnens.com

   

6 Activitats més a la mateixa categoria: