Categories

Newsletter

Deutsche Akademie - Cursos de Castellà

Deutsche Akademie - Cursos de Castellà Ampliar

Cursos de castellà

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Deutsche Akademie

Telèfon: 936 75 27 27

Adreça: Carrer Martorell, 15.  08172 Sant Cugat del Vallès

Web: www.deutsche-akademie.com

Correu electrònic: centre.alemany@deutsche-akademie.com

Twitter

Más detalles

Añadir al carritoDeutsche Akademie, Centre Alemany del Vallès, és el primer centre lingüístic i cultural del Vallès especialitzat en l' idioma alemany com a llengua estrangera i en català i castellà. 

Gràcies a aquesta especialització i la seva metodologia, Deutsche Akademie, Centre Alemany del Vallès, es caracteritza tant per l'alta qualitat, eficàcia i amenitat del seu ensenyament, com per la facilitat, flexibilitat i seguiment personalitzat que ofereix als seus alumnes.


Castellà (Spanish)

És la segona llengua materna més parlada al món, després del xinès mandarí. La parlen com primera i segona llengua aproximadament 500 milions de persones. D' altra banda, és la segona llengua més estudiada al món com a segona llengua, després de l'anglès i la tercera més utilitzada a la xarxa d'Internet.

 

 

Deutsche Akademie ofereix programes especialitzats per l'aprenentatge de castellà en grups molt petits o de manera privada que permeten un aprenentatge, ràpid, intens, amè i eficaç.

 

En el cas de l'opció privada, els alumnes compten amb la possibilitat de rebre classe des de 1 fins 40 hores setmanals tant en domicili, oficina, escola, empresa i hotel com a les instal.lacions de Deutsche Akademie. Existeix també l'opció de poder treballar també per assignatures i de continuar l'aprenentatge amb l'acompanyament del docent durant el dinar.

 

A més, els alumnes que ho desitgin poden fer ús del servei de préstec de biblioteca-mediateca, així com rebre un assessorament pedagògic i intercultural o informes pedagògics sobre els seus progressos personals en totes les destreses lingüístiques i podem també demanar l'acompanyament del seu professor com ajudant lingüístic per portar a termini les gestions que pugui necessitar.

 

Més informació i inscripcions a: 

Lloc: Deutsche Akademie 

Telèfon: 936 75 27 27 

Adreça: Carrer Martorell, 15.  08172 Sant Cugat del Vallès 

Web: www.deutsche-akademie.com 

Correu electrònic: centre.alemany@deutsche-akademie.com 

Twitter


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 


3 Activitats més a la mateixa categoria: