Categories

Newsletter

CIC Idiomes - Cursos per a adults

Idiomes: Anglès, francès i alemany

Dades de contacte:

CIC Escola d'Idiomes

Webwww.iccic.edu/idiomes
Correu electrònicidiomesasantcugat@iccic.edu 
Telèfon: 935898108
Adreça: Av. Generalitat, 199-201. Sant Cugat del Vallès

Facebook

Más detalles

Añadir al carrito


 

CIC Escola d’Idiomes, avalada pels més de 50 anys dedicats a l’organització de cursos d’idiomes. Comptem des de sempre amb la col·laboració de destacats professionals, especialistes en l’ensenyament de llengües estrangeres.

 

Formem el professorat de manera contínua en el nostre estil i metodologia, posant èmfasi en les noves tecnologies. L’alumnat, gràcies al seguiment personalitzat de l’equip de coordinació, té garantit el màxim progrés en el seu aprenentatge. Per la llarga experiència i bons resultats assolits, CIC Escola d’Idiomes ha obtingut un reconeixement que ens permet tenir un paper clau en l’obtenció de certificats i titulacions. També disposem d’un Departament d’Estades Lingüístiques propi, que complementa l‘oferta de la nostra escola, organitzant colònies en anglès a Catalunya i programes d’immersió lingüística a arreu del món per a joves i adults.


Cursos generals Anglès - Francès - Alemany

Edat: A partir de 17 anys / Tots els nivells

 

ANGLÈS:

Curs d'un dia a la setmana
Si només pots fer classe un dia a la setmana, però estàs disposat a fer més feina a casa, aquest curs t’ho permetrà. Edat: A partir de 16 anys Dies i horari: Dilluns de 19 — 21h (C1) Dimecres de 19 — 21h (B2).

 

Advanced Plus
Un curs pensat per a qui ha assolit un nivell d’Advanced (C1) o Proficiency (C2). L’objectiu és millorar la fluïdesa en l’idioma de manera dinàmica sense la pressió dels exàmens. Dies i horari: Divendres de 16 — 18h.

 

English That Works
Aquest curs està dissenyat per a aquells professionals que vulguin millorar les seves habilitats comunicatives en l’entorn laboral. CIC Idiomes - Sant Cugat Dies i horari: Dimarts de 19 — 21h

 

FRANCÈS:

Curs d’un dia a la setmana (2h)
Per a aquells estudiants o professionals que només disposin d’un dia a la setmana, però que es vulguin iniciar en l’idioma o millorar-lo. Dies i horari: Dimecres de 17.30 — 19.30h Dimarts de 19 — 21h

 

ANGLÈS, FRANCÈS I ALEMANY:
Aprèn l'idioma de la forma més natural possible per utilitzar-lo en diferents situacions quotidianes. Desenvoluparàs les habilitats necessàries per fer front a qualsevol situació comunicativa des de viatjar fins participar en debats o fer presentacions. El nostre temari d'activitats de conversa s'adaptarà a les teves necessitats sense la pressió dels deures o exàmens.

 

Talk the Talk
Dies i horari: Dijous de 19 — 21h Nivell: B1

 

Parlons, parlons!
Dies i horari: Dimarts de 15.45 — 17.15h Nivell: B2 Divendres de 15.30 — 17.30h Nivell: B1

 

Konversations-Training
Dies i horari: Divendres de 15.30 — 17.30h Nivell: A partir de B1

 

 

Dades de contacte:

CIC Escola d'Idiomes

Webwww.iccic.edu/idiomes
Correu electrònicidiomesasantcugat@iccic.edu 
Telèfon: 935898108
Adreça: Av. Generalitat, 199-201. Sant Cugat del Vallès

Facebook

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat

 

 

5 Activitats més a la mateixa categoria: