Categories

Newsletter

Temps per tu - Grup de Suport a la Lactància

Acompanyat i dirigit per la llevadora, es tracta d’un grup d’intercanvi i ajuda entre mares.

Més informació a:

Lloc: Temps per tu
Adreça: C/ Narcís Menard, 21 • Rubí
Telèfon: 93 697 34 60 • M. 609 442 533  
Correu electrònic: pertu@fisioterapiatempspertu.com
Facebook

Más detalles

Añadir al carritoGrup de Suport a la Lactància

Acompanyat i dirigit per la llevadora, es tracta d’un grup d’intercanvi i ajuda entre mares. Es tracta de compartir l’experiència de la lactància, ja sigui materna o artificial, i de tots els aspectes que envolta la maternitat.

Moment d’intercanvi de dubtes, inquietuds, alegries, angoixes…

 

 

 

 


Visites amb Llevadores


L’etapa del post part per a una mare, és una suma de sensacions. La mare està eufòrica per què ja ha tingut la criatura, però alhora és un mar de dubtes sobre les necessitats i atencions del nadó i sobre el seu desenvolupament. Afegit a tot això la mare s’està recuperant del part, i de les conseqüències físiques del mateix i es troba amb plena lactància materna.

 

Dubtes com: plora molt, només vol braços, menja bé, té còlics, dorm poc, dorm massa, xumet si, xumet no, tinc poca o massa llet, es queda amb gana, biberó si o no, tipus de tetines… fan que no es visqui la maternitat i/o la paternitat plenament.  A vegades la parella necessita que algú resolgui tots els dubtes que tenen, encara que semblin tonteries, i la persona ideal és la llevadora.

 

La lactància materna és quelcom màgic i únic, però alhora molt esclau i dolorós al principi. No és fàcil que un nadó s’agafi ràpidament al pit de la mare, i és per això que hi ha molt abandonament de la lactància materna.

 

Moltes mares no saben, que hi pot haver diferents causes per que el nadó no s’enganxi bé al pit, com per exemple: la postura, l’orientació del mugró, l’horari d’alletament, l’alimentació… És per això que la llevadora del Temps per Tu ofereix aquesta visita totalment individual a la família (pare, mare i nadó), per fer un estudi del per què hi ha rebuig del nadó i es busca la millor o millors solucions possibles. Si la mare o el nadó no es poden moure de casa, la llevadora pot fer visites a domicili. També es poden fer visites per a les famílies que volen  passar a lactància artificial (llet en pols) o a menjar sòlid.

 

És ideal fer una visita amb la llevadora si la mare vol deixar la lactància materna, ja que dona les pautes necessàries per ajudar a la mare i al nadó.

 

Preu: Gratuït 

Dies:
Els dijous de 11.30 a 12.30 hores i dilluns a les 15h

 

Més informació a:

Lloc: Temps per tu
Adreça: C/ Narcís Menard, 21 • Rubí
Telèfon: 93 697 34 60 • M. 609 442 533  
Correu electrònic: pertu@fisioterapiatempspertu.com
Facebook

 

 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat