Categories

Newsletter

MaB Languages - Classes en grup o particulars

A partir dels 18 anys, classes en grup o particulars

Més infomració i inscripcions a: http://mablanguages.com/grups/

Lloc: MaB Languages 

Adreça: Passeig Francesc Macià 81.  Sant Cugat del Vallès

Telèfons: 93 140 85 45 - 652 27 32 49 

Correu electrònic: info@mablanguages.com 

Web: www.mablanguages.com 

Facebook 


Más detalles

Añadir al carritoMaB Languages dóna respota a la formació de llengües estrangeres a nens, joves i adults, d’una manera efectiva gràcies a l’experiència i formació del nostre equip. Per aconseguir aquesta fita, possem a la seva disposició productes dirigits a Particulars, Empreses, CEIPs i IESs. Tots ells segueixen un enfocament d’aprenentatge anomenat CLIL (Content and Learning Integrated Learning). 


Classes en grup o particulars 

MaB Languages ofereix classes  a partir de les 09:00 fins les 22:00 de dilluns a divendres.

En grup, el número màxim de participants és de 12, en el cas de les classes particulars, poden haver fins a 3 participants. 


Des de nivell Inicial a Avançat, el participant realitza un test de nivell gratuït per a poder treballar d’una manera més homogènea.

Seguim un llibre molt dinàmic i actual adecuat amb el nivell del grup, a més de tenir un equip de professors i professores amb molta experiència i implicats amb l’aprenentatge de tots els participants.


 

 

En el cas de les classes particulars, o bé seguim un llibre pactat amb l’alumne o preparem una programació a mida de les necessitats individuals, com per exemple, pressentar-se a una entrevista de fèina, o potenciar una habilitat en concret. 

 

A MaB Languages fem tot ho possible per a crear una atmòsfera relaxada on l’alumne guanyi confiança i es senti recolçat i animat per aprendre la llengua estrangera escollida, a més de proporcionar-li les èines lingüístiques necessàries.

 

 

Més informació i inscripcions a: http://mablanguages.com/grups/

Lloc: MaB Languages 

Adreça: Passeig Francesc Macià 81.  Sant Cugat del Vallès

Telèfons: 93 140 85 45 - 652 27 32 49 

www.mablanguages.com 

info@mablanguages.com 

Facebook 

 

 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat