Categories

Newsletter

Kids&Us Sant Cugat - Anglès

Babies: 1 i 2 anys
Kids: De 3 a 9 anys
Tweens: De 9 a 13 anys

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Kids&Us Sant Cugat

Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 San Cugat del Vallès

Web: http://sant-cugat.kidsandus.es/ca/
Correu electrònic: santcugat@kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06

Facebook
TwitterMás detalles

Añadir al carrito


 

Els nostres cursos i els nostres personatges

A Kids&Us els nens i les nenes creixen acompanyats dels nostres personatges. Els nens s'identifiquen amb ells i creen una complicitat que determinarà el camí del seu aprenentatge, no només de l'idioma, sinó també d'una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món. 

 

 

Babies

Edat: 1 i 2 anys

De la maneta de dos ratolinets amorosos i simpàtics, els infants es començaran a endinsar en el món de l'anglès. Tot plegat s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals on es promou la interacció des del primer dia. Un entorn on l'infant aprèn a distingir i desxifrar els sons de l'anglès, on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès brollen de la seva boca gairebé alhora.

 

 


Kids

Edat: de 3 a 8 anys

Els nens i les nenes van creixent en anglès tal com ho fan els seus personatges. Els personatges no són casuals, sinó que s'inspiren en nens i nenes reals que pertanyen als diferents grups d'edats. Els nens viuran situacions molt properes a través dels protagonistes del seu curs, com ara la caiguda d'una dent, l'arribada d'un germanet, com administrar els diners de la guardiola...

 

 

Tweens

Edat: 9, 10, 11, 12, 13 anys

La paraula TWEEN es refereix a l’etapa compresa entre la infantesa i l’adolescència: la preadolescència. 

L'etapa Tweens consta de quatre cursos:
Animal Planet 1 - Animal Planet  2 i Fairy Tales 1 - Fairy Tales 2

En aquesta etapa els nostres alumnes seguiran aprenent anglès, però a través de temàtiques adients a cada edat. Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l'Alex, els nens i les nenes s'endinsaran en un món atractiu i captivador: el regne animal. El tema central del curs farà que els nens aprenguin un munt d'anglès sense ser-ne conscients alhora que comencen a treballar la comprensió lectora.


Amb els cursos Fairy Tales 1 i 2 els nens i les nenes aprendran anglès a través de versions modernes de contes tradicionals en què els protagonistes tenen la seva edat. Les històries explicaran situacions molt properes al seu dia a dia i així s’acostumaran a llegir i interpretar textos cada cop més llargs i de gran dificultat.

 

 


Més informació i inscripcions a:

Lloc: Kids&Us Sant Cugat

Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 San Cugat del Vallès

Web: http://sant-cugat.kidsandus.es/ca/
Correu electrònic: santcugat@kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06

Facebook
Twitter


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat