Categories

Newsletter

Kids&Us Sant Cugat - Workshops o tallers

Volem que els nens integrin l'anglès en les activitats lúdiques i formatives que poden fer juntament amb la seva família. 

Més informació a:

Lloc: Kids&Us Sant Cugat

Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 Sant Cugat del Vallès

Web: https://santcugat.kidsandus.es/
Correu electrònic: santcugat@kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06

Facebook
Twitter
Instagram

Más detalles

Añadir al carrito


 
Workshops o tallers 

Volem que els nens integrin l'anglès en les activitats lúdiques i formatives que poden fer juntament amb la seva família. Per això, Kids&Us ofereix un univers d'activitats en anglès on els nostres cursos, tot i que en constitueixen la part central, en són un planeta més.

 

Storytime

Edats dels nens: aquestes activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Calendari i horari: cada centre té el seu propi calendari i horari d’activitats.

Durada de l’activitat: 60 minuts.

Què és una STORYTIME?

L’hora del conte -en anglès, STORYTIME- és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per fer que els més petits gaudeixin d’un espectacle en anglès.

En què consisteix?

A la STORYTIME s’interpreten contes pensats i desenvolupats per l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als petits unes històries divertides i de fàcil comprensió que permeten la interacció entre els actors i el «petit» públic.

Com es duu a terme?

Kids&Us duu a terme aquesta activitat en espais externs al centre i, molt sovint, en col·laboració amb entitats com ara biblioteques, centres cívics, llibreries o espais en què normalment s’expliquen històries.
En ser un espectacle adreçat als petits de casa, utilitzem cançons i materials visuals; els actors que donen vida als contes se serveixen de la seva gran expressivitat per captar així l’atenció dels nens i les nenes i aconseguir alhora la seva implicació i complicitat.

 

 

 

SIMULASTORY

Edats dels nens: tenim diferents SIMULASTORIES adequats a dos grups d’edat: de 3 a 5 anys i de 6 a 9 anys.

Nombre de nens per grup: la SIMULASTORY està pensada per a grups d’entre 10 i 15 alumnes, però el nombre sempre quedarà condicionat a l’espai que es destina per a aquesta activitat.

Calendari i horari: cada centre té el seu calendari i horari d’activitats. 

Durada de l’activitat: la SIMULASTORY té una durada d’entre 45 i 180 minuts segons els blocs escollits i les edats.

Què és una SIMULASTORY? 

Has estat alguna vegada en un parc temàtic i has pujat en una atracció que t’ha transportat a un altre món? Les imatges passen ràpidament davant teu, el terra trontolla, el teu cos és llançat cap endavant i cap endarrere i d’un costat a l’altre. El que succeeix al teu voltant t’absorbeix i, encara que saps que no és real, comences a creure que ho és. 

En què consisteix?

Amb la SIMULASTORY els nens seran els protagonistes del conte, amb la qual cosa no solament hauran d’escoltar, sinó també parlar i moure’s durant la narració. Els nens quedaran immersos en l’experiència i es posaran en la pell del protagonista. Els contes s’explicaran a través del moviment, el so i les imatges projectades.

Com treballem?

Perquè l’anglès arribi als nens de manera multidimensional i per treure el màxim profit de l’activitat, posarem en marxa tots els sentits i intel·ligències: la cinètica (a través del moviment), l’auditiva (a través de l’oïda), la visual, la lingüística...

A Kids&Us creiem fermament en l’eficàcia de l’exposició a l’anglès en contextos i situacions interessants i molt variades en què el nen pugui viure’l i sentir-lo. L’anglès ha de formar part d’una experiència multisensorial. 

 

 

LittleChefs

Què és LITTLE CHEFS?

Edats dels nens: les activitats s’adrecen a nens de 3 a 10 anys.

Nombre de nens per grup: màxim de 6 nens per grup i professor.

Divisió dels grups: l’activitat LITTLE CHEFS es divideix en grups segons les edats i la motricitat fina (destresa) dels nens. Per aquest motiu hi ha dos nivells de LITTLE CHEFS:

Nivell 1, per a nens de 3 a 6 anys i els seus pares.
Nivell 2, per a nens a partir de 7 anys, amb o sense pares.

Calendari i horari: cada centre té el seu propi calendari i horari d’activitats; es poden consultar al centre corresponent.

Durada de l’activitat: 90 minuts.


Kids&Us us ofereix un taller de cuina en família d’allò més llaminer! 
Amb LITTLE CHEFS aprendrem a cuinar plats saludables i divertits per a nens, alhora que compartim -nens, pares, avis i acompanyants- una activitat familiar. 
LITTLE CHEFS és el resultat de l’esforç de l’equip d’especialistes del departament pedagògic, que treballa per crear continguts exclusius i únics amb un objectiu molt clar: fer de l’aprenentatge de l’anglès una activitat efectiva i molt divertida, sempre tenint en compte les necessitats dels més petits.

En què consisteix?

Hem creat un taller de cuina propi, pensat perquè els nens experimentin amb el menjar, provin nous sabors i descobreixin que cuinar és molt divertit. I tot això en anglès!

Les receptes de LITTLE CHEFS pertanyen en la seva majoria a la cultura anglosaxona i són divertides i saludables. Aprendrem a preparar Oven Free Oatmeal Cookies, Apple Grape Salad, Banana Split o Yogurt Parfait, noms d’allò més curiosos per fer de la cuina una eina original per aprendre anglès.
El taller està organitzat amb una finalitat molt clara: que els nens interioritzin vocabulari i expressions en el seu context mentre es duu a terme una activitat interessant i estimulant.

 

Més informació a:

Lloc: Kids&Us Sant Cugat

Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 San Cugat del Vallès

Web: https://santcugat.kidsandus.es/
Correu electrònic: santcugat@kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06

Facebook
Twitter
Instagram

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 11 Activitats més a la mateixa categoria: