Categories

Newsletter

Kids&Us Sant Cugat - Fun Weeks 2019-2020

CATEGORIA: IDIOMES
Dies
 
23, 24, 27, 30, 31 de desembre i 2, 3 de gener, 2020
Edats: De 3 a 10 anys
Horari: de 9-13 h o de 9 a 17h.

Més informació i inscripcions a: 

Lloc: Kids&Us Sant Cugat 
Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 Sant Cugat del Vallès 
Correu electrònicsantcugat@kidsandus.es
Web: www.kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06

Más detalles

Añadir al carrito 

Us presentem les Christmas Fun Weeks de Kids&Us 

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us.

 

A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. ACTIVITATS Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica d’aquell període.

Durant les Fun Weeks, ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma.

 

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic.

 

S’organitzen grups per franja d’edat dels nens, amb 10 nens per professor com a màxim per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells. Les activitats s’adapten als interessos i capacitat d’edat identificant 7 grans grups:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs mitjançant els quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Les històries que hem creat s’han adaptat a cada grup d’edat i són una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” en què els nens i nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a l’adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana

 

 

Dates i horaris:

23, 24, 27, 30, 31 de desembre i 2, 3 de gener, 2020

 

Oferim 3 opcions d’horari de les activitats: 

A Kids&Us Sant Cugat, oferim 3 opcions d’horari de les activitats:

• Matí: de 9.00 a 13.00

• Menjador (inclou dinar): de 9.00 a 15.00

• Tot el dia (inclou dinar): de 9.00 a 17.00

 

Per facilitar-vos l’arribada dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9.00 (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès). També disposareu de 30 minuts de marge per la recollida, independentment de la franja horària contractada.

 

Tots els detallas a; https://www.kidsandusschools.com/images/446391-2/imatge.pdf

Inscripcions:
Si esteu interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.  

Lloc: Kids&Us Sant Cugat
Adreça: Carrer Santiago Rusiñol, 42. 08172 San Cugat del Vallès
Web: www.kidsandus.es
Correu electrònic: santcugat@kidsandus.es
Telèfon935 89 48 06
Facebook
Twitter


>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat