Categories

Newsletter

Forma't - Centre Psicopedagògic i d'Estudi

Centre Psicopedagògic i d'Estudi

Més informació i inscripcions a:

Lloc: Centre Forma't

Adreça: Rambla del Celler, 131 

Telèfons: 600569495 / 651177869 / 93589 32 32 (tardes)    

Web: http://www.psicopedagogicformat.com/

Correu electrònic: format2001@gmail.com  

Facebook

 

 

 

Más detalles

Añadir al carritoFilosafia del nostre centre 

Som un centre que oferim múltiples opcions a les famílies. Com a centre psicopedagògic, cal dir que la nostra vocació és la d’ajudar, i els alumnes amb dificultats d’aprenentatge constitueixen una gran part del nostre alumnat. Però com que el que és més important és prevenir, els nostre servei d’estudi representa una eina excel•lent per a detectar els problemes en el dia a dia dels estudis dels alumnes de primària, secundària i batxillerat. 


 

Preparació per recuperacions ESO i Selectivitat

- Casal d'estudi i manualitats.
- Recuperacions ESO.
- Preparació SELECTIVITAT setembre.
- Consolidació/ iniciació a la LECTOESCRIPTURA. 


Classes Particulars 

Servei de classes particulars: disposem de professorat disponible i contactes per a donar resposta a la demanda de classes d’una matèria en concret.


Servei de reeducació: oferim tractament psicopedagògic per a les dificultats d’aprenentatge d’alumnes des dels 3 anys. Estem especialitzats en el tractament de la lectoescriptura en català, castellà i anglès. Les nostres sessions estan orientades a proveir d’eines eficaces els alumnes per a poder assolir l’autonomia en el seus aprenentatges. Per als alumnes més grans, a través de les tasques quotidianes es tracten les dificultats aconseguint un triple objectiu, treballar les mancances de l’alumne, fer seguiment dels continguts del moment i millorar en l’aplicació de les estratègies apreses.


Servei d’estudi: fem el seguiment del dia a dia dels nostres alumnes, revisant-los les tasques escolars i solucionant els dubtes que puguin sorgir. A través d’aquest servei detectem si es presenten dificultats que cal tractar de manera específica i contribuïm a la millora de les relacions familiars evitant les discussions per qüestions d’estudi i treball escolar.


Servei d’assessorament psicopedagògic: els nostres psicopedagogs i logopedes els atendran per a solucionar problemes de caire familiar, personal, etc., cercaran la millor solució i derivaran si cal, cap al professional més indicat.


Més informació i inscripcions a:

Lloc: Centre Forma't

Adreça: Rambla del Celler, 131 

Telèfons: 600569495 / 651177869 / 93589 32 32 (tardes)    

Web: http://www.psicopedagogicformat.com/

Correu electrònic: format2001@gmail.com  

Facebook


 

>>> Veure altres activitats de la mateixa Entitat 

 

 

2 Activitats més a la mateixa categoria: